personeelsgeschenk-chocolade-review-hvdm-chocstar

Ze werken keihard. De mate van flexibiliteit die nu al langere tijd wordt verwacht is hoog en ondanks alles blijven ze optimaal presteren. Met een leuke attentie als verrassing door de brievenbus toon je jouw blijk van waardering aan je medewerkers, ook al werk je nu noodgedwongen op afstand.

Dit kan in de vorm van een bloemetje, een borrelpakket voor bij de zoom sessie, en ook in de vorm van onze handgemaakte en gepersonaliseerde Chocstar choco’s. Hier bij Chocstar zijn wij dan ook blij dat we veel van onze klanten mogen helpen bij het bezorgen van geniet- en geluksmomentjes voor hun medewerkers in de vorm van gepersonaliseerde chocolade geschenken.

Omdat onze medewerkers onze 'favorieten' zijn

HvdM verraste haar medewerkers vorig jaar in maart tijdens de eerste lockdown met de Chocstars favorietjes. Het chocoladegeschenk werd gepersonaliseerd met een wikkel met bloemen. Op de wikkel kwam de tekst:

HvdM (Choc)Stars! 

is de naam die op de wikkel is gezet.

Op het persoonlijke boodschap hebben zij de volgende tekst gezet:

Ha collega,
Het is een bijzondere tijd. Fijn dat we ook op afstand zo goed blijven teamen ?
Bij gebrek aan M&M’s hierbij choc voor de sterren van HvdM!

Zeer toepasselijk, aangezien M&M's bij HvdM vaste prik waren tijdens brainstormsessies en ander overleg op de werkvloer. Maar met al dat thuiswerken en het contact dat met name via online sessies plaats vond, kwam het daar niet meer van. Vandaar deze compensatie met andere chocolade.

Pasen op kantoor zat er helaas ook niet in. En dus bezorgde Chocstar ook de paaseitjes aan huis.

Het personeelsgeschenk goed geregeld

‘Sinds 2018 werken we vaker samen met Chocstar. Dat gaat heel prettig, er wordt meegedacht, afspraken worden nagekomen en alles wordt gewoon goed geregeld. Ik heb er zelf weinig omkijken naar. Ook privé ben ik fan. Bij een verjaardag, een verhuizing of gewoon zomaar: voor vrienden en familie bestel ik vaak Chocstar chocolade’. Marie-Laure Kempees van HvdM.

 

Nieuwsgierig geworden hoe jij je medewerkers een geluks- en genietmomentje van Chocstar kunt bezorgen?Bijvoorbeeld met een gepersonaliseerd personeelsgeschenk van chocolade met Pasen?

 

Check de zakelijke mogelijkheden