Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolade cadeaus voor Pasen

Chocoladesmaak

Formaat

’Paas’ onze heerlijke chocoladecadeaus door of verwen jezelf met de chocolade cadeaus van Chocstar, 'CHOCvol' lekkers.

Check ook de opties die we hebben voor onze chocolade als personeels- of relatiegeschenk.

Luxe chocolade Paaseieren 

Deze Pasen (jaja, 20 april is het alweer zover) een keer een ander cadeau voor je (schoon)ouders, vader, moeder, vriend/vriendin, opa of oma dan de standaard paaseitjes?We hebben verschillende unieke chocolade cadeaus in de vorm van prachtige eieren voor Pasen. In drie eenvoudige stappen personaliseer je jouw chocolade cadeau. Maak jouw geschenk nog persoonlijker en geef je choco een naam naar keuze. De chocolatiers hebben de afgelopen maanden weer flink geëxperimenteerd met nieuwe chocolade creaties voor Pasen. Alle chocolade geschenken voor Pasen staan inmiddels online. Allerlei chocolade combinaties met gedroogde vruchten, noten en eetbare goud vlogen de afgelopen tijd door het chocoladelab. Een van de nieuwkomers is de ‘Easterluxious’....inmiddels staat dit prachte Paasei online. Het Easterluxious chocolade ei is gemaakt van pure chocolade en gevuld met gevriesdroogde aardbeien en pecannoten en bestrooid met flinterdunne stukjes écht goud.

Uitdeeluitjes van chocolade

Ga je toch liever voor de traditionele Paaseitjes, maar wil je eens iets anders dan die eitjes waar je de folie nauwelijks afgefriemeld krijgt? Check dan onze uitdeeleitjes...heerlijke chocolade eitjes met een knapperig suikerlaagje. Hier bij Chocstar zijn we er gek op en eten we ze (al dan niet onbewust) achterelkaar op. Een groot voordeel; je hoeft niet eerst de verpakking eraf te peuteren! Welke Paas creatie je ook kiest, je bent in ieder geval verzekerd van een Happy Easter.

Je Paas chocolade online bestellen

Om je Paas chocolade online te bestellen hoef je heus niet meteen een heel pallet af te nemen. Al mag dat natuurlijk wel! Want als je zo al die heerlijke Paas chocolade ziet in onze online chocolaterie, loopt het spreekwoordelijke water je vast al in de mond. Over onze voorraad hoef je je geen zorgen te maken. Wij hebben namelijk gezorgd voor een enorm assortiment van de allerlekkerste chocolade. En er is genoeg voor iedereen. Wil je chocolade versturen als cadeau aan iemand die je lief vindt, bijvoorbeeld aan je liefje, oma of zus? Wat dacht je van de Eggcellent Easter choco (ook een van de nieuwkomers dit jaar!). Een handgemaakt, wit chocolade ei met gedroogde vruchten en bestrooid met eetbaar goud. In drie eenvoudige stappen personaliseer je jouw chocolade cadeau.

En hey...je mag natuurlijk ook een chocolade-ei voor jezelf bestellen. Zelfliefde is belangrijk!

Paas chocolade versturen en laten bezorgen

Paas chocolade om door te Pasen en te laten bezorgen, in allerlei soorten en maten. Dus, wie verras jij deze Pasen met een uniek chocolade cadeau? Ons chocoladeassortiment voor Pasen is veelzijdig. We hebben voor ieder wat wils. Zo hebben we heerlijke chocolade-eitjes in verschillende smaken maar ook een gigantisch chocolade ei van bijna 1 kilo, Het Gouden Ei! Een pracht van een ei om met het hele gezin van te eten tijdens de Paasbrunch of te versturen als Paasgeschenk voor het personeel. De slimme Chocoholic koopt er natuurlijk twee; 1 om te delen en 1 om lekker zelf op te peuzelen. Wil je tijdens Pasen eens proeven welke chocolade de Oempa Loempa's en Chocolatiers van Chocstar het liefst voor zichzelf zouden houden? Dat kan! De Chocstar's Favoreitjes bestaan uit een selectie van onze eigen favorieten. Van romig wit tot eerlijk puur, met in ieder Favoreitje een smaakexplosie van omnomnom.

(H)eerlijke chocolade eieren 

Vraag je je dus nu en dan af: ‘Hoe worden chocolade eieren gemaakt?’ of ‘Hoe worden chocolade paaseitjes ingepakt?’. Bij Chocstar zijn we open en eerlijk over ons productieproces en staan we klaar om jouw chocolade cadeau te personaliseren. Als je geen genoeg kunt krijgen van al dat lekkers en meer wilt weten, kun je trouwens ook altijd terecht bij onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op. We helpen je met veel plezier om, ook dit jaar, van Pasen een chocoknaller te maken. Dus wil jij deze Pasen trakteren op de meest adembenemende chocolade? Laat een chocolade cadeau thuis bezorgen, bij iedereen die je lief vindt. Of gewoon bij jezelf natuurlijk. Wij doen net of we niets in de gaten hebben. Geniet ervan!