Aan de bar in het chocoladelab omringt door inspirerende invulboeken van Elma van Vliet, lekkere ingrediënten (zoals gevriesdroogd fruit van biologische oorsprong) voor in en op chocolade creaties, chocolade drops in diverse smaken en prachtige mensen zit ik in het chocoladelab in Amsterdam. We praten over ‘haast’,’het dagelijks leven’, tijd, tijd die er niet is, of eigenlijk tijd die we onszelf niet gunnen, tijd nemen voor jezelf, dankbaarheid, groei, zelfliefde en chocolade. Wat een geweldige inspirerende middag.

Afgelopen week was bestseller schrijfster Elma van Vliet bij ons in het chocoladelab. Binnenkort komen we (in samenwerking met Elma) met iets nieuws; iets met jouw momentje, chocolade cadeaus en heeeeeeeel veel liefde

Chocolade maken met Elma van Vliet Elma van Vliet in het chocoladelab

Bestseller auteur Elma van Vliet

Je hebt ze vast en zeker wel eens voorbij zien komen; de bestelling ‘Vertel eens’ boeken waaronder ‘Mam, vertel eens’, ‘Pap, vertel eens’ en ‘Opa, vertel eens’. De welbekende boeken van schrijfster Elma van Vliet. De boeken zijn inmiddels uitgegroeid tot klassiekers die wereldwijd hun weg hebben gevonden naar de harten van miljoenen mensen.
Elma treed geregeld op als spreekster, heeft haar eigen uitgeverij en schrijft in diverse columns, waaronder voor het Magazine Vriendin.

Het doel van Elma haar boeken is om mensen eraan te helpen herinneren wat belangrijk is in het leven: écht contact met wie er voor jou toe doen.

Onlangs heeft ze haar nieuwe invuldagboeken gepubliceerd. Dagboeken om te vullen met liefde, liefde voor jezelf. Haar boeken staan bekend om de prachtige vormgeving en inspirerende (behulpzame) vragen als startpunt van stof om over na te denken en over te praten.

 

De dag boeken van Elma van Vliet om te vullen
met liefde, voor jou

"Van jezelf op één zetten tot omgaan met verandering en van de tijd nemen om te ontdekken wat jou gelukkig maakt tot geloven dat het leven goed is. De dagboeken sluiten aan bij mijn missie om wereldwijd harten te verbinden. Want jezelf kunnen verbinden met anderen, begint met verbinding met jezelf. Gun jezelf wat (extra) tijd. Sta even stil bij wat je hebt en wees lief voor jezelf."

De invuldagboeken van Elma om te vullen met liefde, liefde voor jou zijn opgesplitst in 4 thema's:

 • Dagboek voor Blijdschap
  Van chocolade wordt iedereen blij! Hoe leuk om tijdens het invullen van het dagboek blijdschap te genieten van een van onze chocolade cadeaus?
  Check onze XXL-chocolade cadeaus. 
 • Dagboek voor Dankbaarheid
  Heb je dit dagboek besteld en wil je ondertussen genieten van een (h)eerlijk chocolade cadeautje? Check onze bedankt chocolade cadeaus.
 • Dagboek voor Groei
  Ga je aan de slag met je ontwikkeling aan de hand van het invuldagboek groei? Of wil je je medewerkers hiermee verrassen? Check onze bijpassende zakelijke geschenken om van te genieten tijdens me-time momentje gericht op 'groei'.
 • Dagboek voor Zelfliefde
  Heb je het dagboek zelfliefde besteld en ga je aan de slag met het invullen van je dagboek? Check onze liefde chocolade cadeaus.

Nieuwsgierig? Bekijk de invuldagboeken van Elma van Vliet hier.

De dagboeken van Elma van Vliet helpen je op weg naar meer zelfliefde, persoonlijke groei, dankbaarheid en geluk.

Dagboek Elma van Vliet Blijdschap

"Door de vragen en de inspirerende quotes en tips zet je elke dag een stapje richting het leven van jouw dromen. Van je tijd nemen om te ontdekken wat je gelukkig maakt tot je geluk delen en van leven in het nu tot dromen over de toekomst", Elma van Vliet.

 

Chocolade maken met Elma van Vliet

Manual, onze chocolatier komt bij ons zitten met allerlei lekkere ingrediënten en diverse chocolade drops. Van pure chocolade tot aan ruby chocolade, van gevriesdroogde bosvruchten tot aan caramel drops en gedroogde bloemen. Na de ‘proefsessie’ gaat hij aan de slag in het chocoladelab. Experimenteren maar!

Iets met jouw momentje, chocolade en heel veel liefde

In het chocoladelab wordt momenteel hard gewerkt aan iets een hele lekkere en inspirerende choco. Iets met jouw momentje, chocolade en heel veel liefde!

Wordt vervolgd.

 

Bekijk alle gepersonaliseerde chocolade cadeaus