winactie-chocolade-chocstars-feest-favorietjes

Update: 01-10-2021 om 16:00u

Lieve mensen, jullie zijn geweldig! Super bedankt voor alle lieve, leuke en originele reacties. Hartverwarmend! ? ? Het liefst laten wij jullie allemaal winnen, maar helaas kan dit niet.

Er zijn inmiddels 10 winnaars geselecteerd (zie ook onze story!).

@depilatesjuf
@roy_simons71
@liefsxdanielle_
@linda_achterberg
@moonhenselman
@janneke_de_rooy_666
@x_ailien_x
@frannysbaksels
@Mirandaverbakel
@Betspijnappels

Gefeliciteerd! Stuur ons een pb met je adres, dan komt de choco zo snel mogelijk jouw kant op.

Voor alle andere toppers nogmaals een dikke dankjulliewel en we hopen dat jullie er bij de volgende winactie weer bij zijn! ❤️

***Deze actie is inmiddels afgelopen***

YESS...tijd voor (chocolade) verrassing nummer 2! Naast onze nieuwe chocolade cijfers ter ere van ons 10e verjaardag hebben wij nog een verrassing!

Ter ere van ons 10 jarig jubileum geven wij via Instagram en Facebook deze week 10 KEER de Chocstar's Feest Favorietjes cadeau.

Hoe maak je kans??✨

Vertel ons via onze laatste Facebook of Instagram post welk Chocstar's Feest Favorietje je mist op de foto. Zet jouw antwoord neer als comment onder de post.

Vrijdagmiddag om 16:00u maken wij de winnaars bekend via genoemde Social Media posts en in dit artikel.

TIP
Check de Chocstar's Feest Favorietjes op onze website en kom erachter welk Feest Favorietje ontbreekt.

Een chocolade feestje met onze 'Chocstar's Feest Favorietjes'

De Chocstar's Feest Favorietjes zijn 5 (h)eerlijke chocoladereepjes in onze meest favoriete smaken in 1 chocolade cadeau. Een aantal Feest Favorietjes uitgelicht:

 1. Rubylicious
  Eerlijke Ruby chocolade + pistachenoten + stukjes nougat
 2. Salted Caramel
  Eerlijke Melk chocolade + stukjes caramelchocolade + zeezout + gouden sterren confetti
 3. You're the Best
  Eerlijke Witte chocolade + gedroogde bloemen + stukjes caramelchocolade + gevriesdroogde aardbei
 4. Chocoluxious
  Eerlijke Pure chocolade + pecannoten + gevriesdroogde aardbei + echt eetbaar 24 karaats goud
 5. ......deze vertellen we lekker niet.

 

JA, ik doe ook mee!

 

Overige voorwaarden winactie

Voor de formaliteit hierbij nog de aanvullende voorwaarden omtrent onze 10 jaar Chocstar winactie:

 • Reacties vóór 28 september 2021 13:00u en na 1 oktober 2021 15:00u  tellen niet mee voor de winactie.
 • De winactie wordt aangeboden door Chocstar
 • Je maakt automatisch kans nadat je een reactie hebt geplaatst op één van de winactie posts op Facebook en/of Instagram van Chocstar en uiteraard het juiste antwoord hebt gegeven.
 • De foto/afbeelding zal niet in strijd zijn met enige wettelijke regel en/of voorwaarden van het social kanaal. Je vrijwaart ons voor alle claims (van derden) die kunnen ontstaan door het gebruik/posten van de foto/afbeelding.
 • Er worden 10 Chocstar's Feest Favorietjes weggegeven.
 • De prijs bedraagt een chocolade cadeau ter waarde van € 17,95 (excl. verzendkosten). In totaal worden er 10 chocolade cadeaus verloot aan 10 verschillende winnaars/winnaressen onder Facebook en Instagram.
 • De prijs wordt onder alle deelnemers in de actieperiode verloot. Een deelnemer betreft iemand die gereageerd heeft op de social post van Chocstar "⭐️WIN WIN WIN⭐️.
 • De winnaars worden op 1 oktober om 16:00u bekendgemaakt via dezelfde post op Facebook en Instagram van Chocstar en op deze actiepagina. Ook zal onze klantenservice contact met de winnaars opnemen via Social Media.
 • Je moet vóór 14 oktober 16:00u reageren als jij de winnaar bent, anders vervalt je recht op de prijs. Wij zullen geen prijs uitkeren en een nieuwe winnaar kiezen om de prijs alsnog weg te geven.
 • De winnaars worden op een onpartijdige manier getrokken.
 • Het chocolade cadeau ontvang je via de contactgegevens die je aan onze klantenservice doorgeeft.
 • De prijs is niet overdraagbaar of in te wisselen voor contant geld.
 • Om mee te doen op Choctar moet je 18 jaar zijn. Delen en taggen heeft geen invloed op je winkans. Voor het winnen van deze prijs dus ook. Chocstar heeft het recht om de prijs bij twijfel te weigeren.
 • Medewerkers van Chocstar zijn uitgesloten van deelname aan winacties.
 • Chocstar en haar partners behouden zich het recht voor om deelnames uit te sluiten die voortkomen uit fraude of onrechtmatig handelen.
 • Chocstar en haar partners kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor technische storingen en/of mankementen. Chocstar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele technische problemen of problemen die de uiteindelijke uitkomst van de actie kunnen beïnvloeden.
 • Door deel te nemen aan deze actie geef je Chocstar toestemming jouw naam te gebruiken op deze actiepagina en op social media.
 • Deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Facebook, Instagram, Mailchimp en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie.
 • De persoonsgegevens worden verwerkt volgens onze privacyverklaring.

 

JA, ik doe ook mee!