winter-favorietjes-chocolade-nieuw

Let's welcome de Winter Favorietjes! Speciaal voor aankomende feestdagen een Limited Edition van onze Chocstar Favorietjes! 5 verschillende chocoladereepjes gemaakt van 3 verschillende chocoladesoorten gevuld met met heerlijke, maar vooral winterse ingrediënten: De Winter Favorietjes!

De Winterfavorietjes, waar is het verhaal ontstaan?

Na het succes van onze Favorietjes en Feest Favorietjes kwam ter sprake om nóg een variant van de Favorietjes reeks uit te brengen. Onze Chocolatier Manuel is gaan experimenteren met diverse, winterse smaken en ingrediënten. De tastings op kantoor waren altijd een feestje! Want ja, chocolade proeven maakt iedere werkdag toch stukken beter? Geïnspireerd op de ingrediënten kwamen we al vrij snel op de naam Winter Favorietjes.

 

Samenstelling van de chocoladereepjes

winter favorietjes chocolade

Van boven naar beneden: De ‘Little chocolate bean’ is van melkchocolade met amandelen, anijszaad, kandij & koffieboontjes. Gevolgd door ‘White Christmas’ van witte chocolade met gevriesdroogde aardbei en munt. De ‘Nutty New Year’ bestaat uit melkchocolade, gouden sterren, knettersuiker, hazelnoten en walnoten. Als ene-na-laatste ‘Sneeuwvlokje’, gemaakt van pure chocolade, amandelen, kokos, parels (goud) en zeezout. En als afsluiter ‘n Appeltje voor de dorst’, ook van melkchocolade in combinatie met kaneel, pecannoten, rozijnen en natuurlijk stukjes appel.

Winter Favorietjes bestellen!

Speciaal voor de Feestdagen

Nu de herfst is aangebroken, de kortere dagen in zicht zijn en de dekentjes weer tevoorschijn worden gehaald, neemt iedereens chocolade behoefte ook weer toe! Hoe lekker is het om op de bank te kruipen onder het genot van een thee of heerlijke chai latte en te genieten van de Winter Favorietjes. Zet een leuke film aan of pak er een goed boek bij en wij verzekeren jou van een meer dan verzadigd (winter-)gevoel!

 

Iemand verrassen? Doe dit met chocolade!

Laat iemand weten dat je aan diegene denkt! De Winter Favorietjes passen gemakkelijk door de brievenbus en worden rechtstreeks bij de gelukkige ontvanger bezorgd. Bestel jij jouw chocolade cadeau op maandag t/m vrijdag vóór 17.00? Dan wordt je chocolade verrassing dezelfde dag nog verzonden om vervolgens door PostNL veilig te worden bezorgd.

 

Zakelijke chocolade als eindejaarscadeau?

Behalve als verrassing door de brievenbus zijn onze unieke chocoladerepen en andere chocolade cadeaus ook ideaal voor diverse bedrijfsuitingen. Of het nu gaat om een relatiegeschenk, personeelsgeschenk of eindejaarscadeau: wij denken graag met jou mee om een uniek en passend cadeau samen te stellen.

Naar de zakelijke pagina!