Dag van de Zorg / Dag van de verpleging

Chocoladesmaak

Formaat

Elk jaar is de Dag van de Zorg / De Dag van de Verpleging dé dag om alle werknemers in de zorg en verpleging eens flink in het zonnetje te zetten en een blijk van waardering te geven. En dat hebben ze dit jaar ZEKER VERDIEND! Met onze superlekkere en originele cadeaus kun je collega's en werknemers in de zorg een hart onder de riem steken en bied je ze op 12 mei een onbezorgd genietmomentje.

Dus werk jij in de zorg en wil jij jouw medewerkers of collega’s dit jaar eens extra bedanken? Kies dan voor onze (h)eerlijke chocolade cadeaus die je kunt personaliseren met een wikkel en naam naar keuze en kunt voorzien van een persoonlijke boodschap. Ze worden verpakt in een luxe giftbox en rechtstreeks per post opgestuurd naar de ontvanger. Een welverdiende verrassing door de brievenbus!

Dag van de zorg 2022

Op 12 mei is het ook dit jaar weer zover, de Dag van de Verpleging, ook wel bekend als de Dag van de Zorg of de Dag van de Kraamzorg. Op deze dag bedanken we met z'n allen alle mensen die in de zorg werken nog eens extra voor al hun harde werk. Helemaal na afgelopen jaar, en nog steeds!  

We vieren in Nederland al sinds 1964 de Dag van de Zorg, en ook in de rest van de wereld staat men stil bij alle zorgmederwerkers op 12 mei. Waarom 12 mei? Op 12 mei werd de wereldberoemde verpleegster Florence Nightingale geboren.

Verras zorgmedewerkers met een uniek cadeau

De Dag van de Zorg en Verpleging staat in het teken van al het werk dat verpleegkundigen en zorgmedewerkers verzetten en is de ideale dag om al deze mensen een flink in het zonnetje te zetten! Met een heerlijk chocolade cadeau natuurlijk!

We hebben verschillende, te personaliseren chocoladecadeaus voor de Dag van de Verpleging of Dag van de Zorg.