Lieve mensen, bestel jouw chocolade cadeau op tijd. PostNL is namelijk erg druk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. ❤

Een doosje vol liefde als verrassing door de brievenbus

Een doosje vol liefde, CHOCvol liefde voor jou. Een klein feestje in de brievenbus, een onbezorgd geluks- en genietmomentje in de vorm (h)eerlijke en handgemaakte chocolade. Even wat tijd voor jezelf, wat me-time, een doosje vol liefde, speciaal voor jou.

Perfect als cadeautje voor je- zelf, vriendin, moeder of je oma die je wat extra tijd voor zichzelf gunt.

Chocoladesmaak

Formaat

Limited edition: Doosje vol liefde, voor jou

Samen met bestseller auteur Elma van Vliet hebben wij een speciaal chocolade cadeau (Limited Edition) voor je samengesteld; 'Doosje vol liefde. Voor jou.' Dit chocolade cadeau sluit perfect aan bij haar nieuwste invuldagboeken; Dankbaarheid, Blijdschap, Zelfliefde en Groei. Dagboeken om te vullen met liefde onder het genot van (h)eerlijke & handgemaakte chocolade, gevuld en gemaakt met liefde, voor jou. Voeg jouw lieve persoonlijke boodschap toe voor de gelukkige ontvanger. Bij dit unieke chocolade cadeautje heb je de keuze uit twee prachtige liefdevolle wikkels (Speciale designs ontworpen door Elma van Vliet zelf). Jouw chocolade cadeau wordt feestelijk verpakt in een super-de-luxe giftbox voorzien van het door jou gekozen design. Ideaal als cadeautje voor je- zelf, vriendin, moeder of je oma die je wat extra tijd voor zichzelf gunt.

Chocolade CHOCvol liefde, voor jou

Al onze chocolade cadeaus worden stuk voor stuk met de handgemaakt. Gemaakt met heel veel liefde in ons chocoladelab in Amsterdam. Wij gebruiken hiervoor de allerlekkerste Belgische chocolade van Callebaut en heerlijke ingrediënten toppings met onder andere gevriesdroogd fruit van biologische oorsprong. 

Chocolade laten bezorgen

Gezien de huidige situatie en de feestdagen in aantocht is het druk bij de bezorging van alle pakketjes. Wij adviseren je om jouw chocolade cadeau in te plannen voor een verzenddatum op een dag of 3 eerder. Zo weet je zeker dat wij jouw verrassing op tijd verzenden.