Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolade cadeautjes voor wat tijd voor jezelf

Chocoladesmaak

Formaat

Tijd voor jezelf chocolade

Het is tijd, tijd voor jezelf, met (h)eerlijke & handgemaakte chocolade! Stap uit de vicieuze cirkel van dagelijkse verplichtingen, gewoontes en haast met onze speciale ‘tijd voor jezelf chocolade cadeaus’. Tijd voor jezelf nemen en voor elkaar, het lijkt zo makkelijk. Echter in onze dagelijkse routines en gewoontes blijkt dit zo nog niet zo eenvoudig. Gun jezelf wat tijd, een cadeautje voor jezelf. Stap even letterlijk uit de strijd tegen tijd (voor jezelf) en gun jezelf een onbezorgd geluks- en genietmomentje met een van onze ‘Tijd voor jezelf’ chocolade cadeaus

Ideaal als cadeautje voor je- zelf, vriendin of je moeder die na dit bewogen jaar wel een onbezorgd geluks- en genietmomentje voor zichzelf verdient.

Hét cadeautje voor jezelf, alleen voor jou!

Het hele jaar door verrassen we onze dierbaren met allerlei cadeautjes. Cadeautjes met verjaardagen, als bedankje omdat hij/zij altijd voor je klaar staat, om iemand een hart onder de riem te steken of zomaar om te laten weten dat je aan hem of haar denkt in deze bizarre tijd. Vandaag is het tijd om jezelf eens in het zonnetje te zetten. Een cadeautje voor jezelf kopen, om dankbaar te zijn voor wie je bent, om jezelf zomaar wat liefde toe te wensen en even wat tijd voor jezelf te nemen. Wees lief voor jezelf en gun jezelf wat me-time (als verrassing door de brievenbus). Of misschien verdient jouw moeder, die ene vriendin die altijd voor je klaarstaat of oma altijd op je kids past wel even wat tijd voor zichzelf. 

Stuur jezelf wat extra liefde toe..

...in de vorm van (h)eerlijke, gepersonaliseerde chocolade als verrassing door de brievenbus! Chocolade om eens (ja, je leest het goed) niet uit te delen, een chocoladereep die helemaal alleen voor jou is. Met een lieve tekst; van jou, voor jou! Chocolade om van te genieten tijdens jouw (chocolade) momentje. Of beter gezegd “There is no ‘we’ in dit chocoladecadeautje”. Een onbezorgd geluks- en genietmomentje voor jezelf. Een doosje vol liefde!

Oké, het is tijd om jezelf bovenaan je to-do lijst te zetten. Twijfel niet langer en personaliseer jouw favoriete chocolade cadeau.