Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolade cadeaus voor Secretaressedag

Chocoladesmaak

Formaat

Managers, ondernemers en andere bazen opgelet; 21 april is het de dag om jullie lieftallige secretaresses en assistenten eens flink in het zonnetje te zetten. 

Een originele chocolade cadeaus voor secretaressedag

Normaal is zij (of hij), ja juist je secretaresse of secretaris, die je helpt herinneren, maar deze keer is het aan jou. Met een van onze chocoladecadeaus natuurlijk! We hebben de lekkerste cadeaus hieronder voor je op een rijtje gezet. Op zoek naar een origineel cadeau voor Secretaressedag, speciaal voor jouw secretaresse of assistent? Verras én verwen jouw secretaresse of managementassistent met een leuk en persoonlijk cadeau van chocolade. Bedank je assistente voor haar of zijn harde werken en energie. Verras hem of haar bijvoorbeeld met een gepersonaliseerd Secretaressedag cadeau gemaakt van (h)eerlijke chocolade. Zo komt jouw blijk van waardering gegarandeerd over. 

Verras je Secretaresse op 21 april

Natuurlijk wil je voor Secretaressedag een origineel cadeau kopen, want als er één werknemer was die je het afgelopen jaar niet teleurstelde... Juist! Loyaliteit en doorzettingsvermogen mag best beloond worden, al is het maar ééns per jaar. Op 21 April is het weer Secretaressedag! Om dit jaar met Secretaressedag een origineel cadeau te kiezen helpen wij bij Chocstar je met het ultieme chocolade geschenk! Want met een lullig kaartje voor Secretaressedag zeg je niet wat je wilt zeggen, toch? Niets zegt bedankt tijdens Secretaressedag zoals chocolade dat kan. En nee, we bedoelen niet dat je zomaar de eerste de beste Koetjesreep uit het vak moet grissen bij de supermarkt. Laat met een chocolade geschenk met een leuke tekst op Secretaressedag weten dat jouw secretaresse goud waard is. En we hebben nog veel meer van dit soort smakelijke en spannende smul ideeën die je secretaresse super enthousiast zullen maken. En kan je niet wachten tot 21 april en wil je je Secretaresse eerder verrassen? Verstuur Paas chocolade als verrassing door de brievenbus om hem of haar een 'Happy Easter' te wensen. 

Een uniek bedankje voor jouw Secretaresse

Psst... We begrijpen best dat je secretaresse niet de enige is wel een geluksmomentje verdiend. En als je stiekem voor jezelf ook iets wilt bestellen, zullen wij niets verklappen! Heb je ooit al eens geNOTEN van zo'n waanzinnig chocolade geschenk? Bij Chocstar zijn we voortdurend bezig om te bedenken welke combinaties nog lekkerder zijn. Regelmatig hebben wij nieuwe experimentele chocolade creaties. Omdat je secretaresse je normaal gesproken helpt herinneren, helpen wij je deze keer een beetje. Met een Chocoholic abonnement helpt Chocstar managers, ondernemers en andere bazen met een maandelijkse traktatie. Zo geniet je elke maand weer van een geluksmomentje door de brievenbus.

Een origineel cadeau per post

Bij Chocstar werken alleen de meest toegewijde Oempa Loempa's en chocolatiers. We gebruiken eerlijke chocolade, gemaakt met cacao waarvoor de boeren goed zijn betaald. Onze doorgewinterde choco-experts creëren hiermee vervolgens de lekkerste chocolade (relatie)geschenken die je je maar kunt voorstellen. Bijzonder, handgemaakt en dus uniek (stuk voor stuk), zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw secretaresse weet hoeveel je om hem of haar geeft. Je hoeft voor de lekkernijen van Chocstar niet eens je schoenen aan te trekken, want je chocolade geschenken worden keurig aan de deur bezorgd, op de deurmat van jouw secretaresse. Zo kan jouw secretaresse 's morgens de post uit de brievenbus halen en direct een attent cadeau voor zichzelf aantreffen. Nog voor je zelf op de zaak bent!

Enne een tip; vergeet niet om je chocolade cadeau een eigen unieke tekst mee te geven. Zo komt jouw blijk van waardering nog beter over.