Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Handgemaakte chocolade cadeaus voor het Suikerfeest

Chocoladesmaak

Formaat

Heerlijke, unieke chocolade cadeaus om het einde van de Ramadan maand in stijl mee af te sluiten en Eid-Al-Fitr ook bekend als het Suikerfeest te vieren. Een origineel en persoonlijk Suikerfeest cadeau van eerlijke Belgische chocolade stel je zelf samen met keuze uit de lekkerste chocoladesmaken en ingrediënten. 

Suikerfeest | Eid al Fitr chocolade cadeaus

Maak het Suikerfeest compleet met een van onze eerlijke chocoladecadeaus. Gemakkelijk online te bestellen, te voorzien van een feestelijke wikkel en een persoonlijke tekst. Alle Suikerfeest chocoladekados worden verpakt in een luxe giftbox. Chocolade bestellen voor het Suikerfeest was nog nooit zo makkelijk. 

De ramadan begint als de maan de vorm van een sikkel heeft aangenomen en eindigt als er een nieuwe maan aan de hemel te zien is. Mocht dit niet het geval zijn, door bijvoorbeeld bewolking duurt de ramadan maximaal een dag langer. Tenminste, afhankelijk van of je de de zichtbare maan of een maankalender hanteert. Hoe dan ook zal dit jaar, 2022, Eid-al-Fitr voor alle moslims op een of twee mei beginnen en drie dagen voortduren.