Lieve mensen, bestel jouw chocolade cadeau op tijd. PostNL is namelijk erg druk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. ❤

Chocolade cadeaus bestellen

Voor welke gelegenheid je ook chocolade wil bestellen, bij Chocstar vind je unieke ambachtelijke en handgemaakte chocolade cadeaus voor elke gelegenheid!

  1. SEASONAL EDITION
  2. SEASONAL EDITION
  3. SEASONAL EDITION

Chocolade cadeaus bestellen en versturen

Een origineel chocolade geschenk bestellen en opsturen? In ons chocoladelab in Amsterdam maken wij dagelijks met een team van enthousiaste Oempa Loempa’s en chocolatiers, speciale, experimentele én gepersonaliseerde chocolade cadeaus. In 3 eenvoudige stappen personaliseer en verstuur je jouw chocolade geschenk.

Of ben je op zoek naar een uniek personeels- of relatiegeschenk? Toon je blijk van waardering met (h)eerlijke chocolade als personeels- of relatiegeschenk. Uniek, persoonlijk en rechtstreeks bezorgd in de brievenbus van de ontvangers. 

Van valentijns chocolade tot bedankt chocolade

Voor welke gelegenheid bestel jij een chocolade cadeau bestellen? Wil je bijvoorbeeld je collega bedanken voor zijn of haar inzet, je neefje feliciteren met zijn verjaardag of iemand feliciteren met de geboorte van hun kindje.Het kan allemaal. 

Ook maken onze chocolatiers de lekkerste chocolade combinaties voor de diverse seizoenen en voor speciale feestdagen. Bijvoorbeeld: 

Hmmm...zoveel keuze.   

Online je chocolade cadeau bestellen 

In de huidige situaties waarbij we allemaal thuis zitten, bezoeken we niet zo een, twee, drie meer een chocolaterie (fysiek dan). Daarnaast is het extra leuk om iemand te verrassen op afstand. Bijvoorbeeld door een chocolade cadeau als verrassing door de brievenbus te laten bezorgen. Voor alle chocoholics onder ons is een bezoek aan onze webshop een groot feest. Bij Chocstar bezoek je de chocolaterie online. Maar wees gewaarschuwd; een keuze maken is een uitdaging en het wordt watertanden vanachter je pc.

In onze webshop vind je de meest unieke chocolade combinaties. Stuk voor stuk worden de chocolade cadeaus door onze chocolatiers met de hand (en met heel veel liefde!) gemaakt in ons chocoladelab.

Elke maand ontwikkelen onze chocolatiers weer nieuwe smaaksensaties, in allerlei vormen en maten (repen, chocolade harten en chocoladeletters) en met de lekkerste ingrediënten en toppings.

Onze chocolade cadeaus zijn ook perfect in te zetten als relatie- of personeelsgeschenk voor bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst. Laat bijvoorbeeld je logo bedrukken op onze chocolade of stel de chocolade combinatie volledig zelf samen.

Bestel hét cadeau voor elke chocolade liefhebber

Ken jij iemand die helemaal dol is op chocolade? Geef deze persoon het ultieme chocolade cadeau, een Golden Ticket. Met een Golden Ticket cadeaubon kan de ontvanger van jouw cadeau helemaal zelf zijn of haar chocolade cadeau samenstellen! Zo hoef jij niet te twijfelen over wat nou de juiste keuze zou zijn en heb je toch een super tof cadeau voor die chocolade liefhebber! Een Golden Ticket is een jaar lang geldig en kan voor alle Chocstar choco's worden ingeleverd. De bon hoeft ook niet helemaal in één keer opgebruikt te worden, dit kan ook in gedeeltes. Ken jij iemand die altijd al graag een Golden Ticket heeft willen winnen?

Chocolade als verrassing door de brievenbus

In deze gekke tijden spreken en zien velen van ons elkaar met name op afstand. Via de telefoon, online gesprekken via het internet of fysiek op afstand op de stoep of straat. Wil jij iemand een enorme glimlach bezorgen? Of ben je op zoek naar een chocolade cadeau voor de feestdagen? Geef jouw chocolade cadeau een naam naar keuze, kies een bijpassende wikkel en laat jouw gepersonaliseerde chocolade cadeau rechtstreeks bij de ontvanger bezorgen. Alle gepersonaliseerde chocolade cadeaus worden standaard verpakt in een luxe giftbox.

En super handig: al onze chocolade cadeaus passen door de brievenbus. Wel zo gemakkelijk, want dan hoeft er niemand thuis te zijn.

Chocolade laten bezorgen 

Zodra jij je chocolade cadeau via onze webshop hebt besteld gaan wij Oempa Loempa’s aan de slag. PostNL bezorgt jouw geschenk vervolgens zo snel mogelijk op het door jouw ingevulde afleveradres. Gezien de huidige situatie is het erg druk bij de post. Des te handiger dat je bij je bestelling een verzenddatum naar keuze kan kiezen. Houd daarbij alvast keuze met een mogelijke vertraging in de bezorging van jouw pakketje, zo weet je zeker dat jouw chocolade cadeau op tijd wordt bezorgd. Oké, tijd om te bestellen, wie ga jij verrassen met chocolade?