Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Winactie Valentijnsdag....tijd voor jezelf ❤️

Winactie Doosje vol liefde

Wij stellen de liefde voor jezelf centraal deze Valentijnsdag! Jij hebt niemand nodig om jou te overtuigen dat je het waard bent om van gehouden te worden. Natuurlijk is het heerlijk als er iemand helemaal gek op jou is, die jou speciaal vindt, die van jou houdt en er voor je is. Maar uiteindelijk is het belangrijkste toch dat jij jezelf leuk vindt, dat jij jezelf speciaal genoeg vindt, dat jij genoeg van jezelf houdt.

Om jullie te overtuigen dat extra liefde aan jezelf geven geen overbodige luxe is, mogen wij namens Elma van Vliet 5 keer het invuldagboek ‘Zelfliefde’ weggeven van Elma van Vliet met een ‘Doosje vol liefde’.

Van maandag 7 februari t/m 14 februari 2022 maak je kans op één van deze invuldagboeken. Doe mee, maak kans en win! 

 

 

Hoe maak je kans?

1. Vertel ons op Facebook of Instagram als comment in de laatste post weten waarom jij het invuldagboek ‘Zelfliefde’ van Elma van Vliet met een ‘Doosje vol liefde’ verdient op deze Valentijnsdag. En vergeet het bericht niet te liken. 

2. Zodra je een reactie hebt geplaatst op de post maak je kans op één van de invuldagboeken van Elma van Vliet.

3. Deelname is mogelijk t/m 14 februari 2022. De winnaars worden op 16 januari tussen 12:00u en 14:00u bekendgemaakt via deze actiepagina en in de Social Media post. 

 

 

Wat kun je winnen?

Het invuldagboek 'Zelfliefde' van Elma van Vliet (naar keuze) t.w.v. € 18,50 en een 'Doosje vol liefde' t.w.v. € 14,95.

invuldagboek Zelfliefde van Elma van Vliet Chocstar

 

Ja, ik doe ook mee!

 

 

Doosje vol liefde, voor jou

Het Doosje vol liefde is een (h)eerlijke Belgische chocoladereep gemaakt van melkchocolade die rijkelijk gevuld is met biologische gevriesdroogde aardbeien, caramel drops en een vrolijke gedroogde bloemenmix. Het chocoladecadeau past perfect bij de dagboeken van Elma en een avondje me-time. Ontspannen in je dagboek schrijven samen met handgemaakte chocolade die met heel veel liefde is gemaakt, speciaal voor jou.

Doosje vol liefde

 

Overige informatie


Met deze actie promoot Chocstar haar assortiment en het invuldagboek voor zelfliefde van Elma van Vliet. Deze winactie/promotie is op geen enkele manier gesponsord, onderschreven, gelieerd of geassocieerd met Facebook, Instagram, Mailchimp of andere kanalen die zijn ingezet voor de actie. 


Deze actie is georganiseerd door Chocstar (in samenwerking met Elma van Vliet), Hoogte Kadijk 15, 1019 BD Amsterdam.
Eventuele vragen of klachten over deze actie kun je sturen naar relaties@chocstar.nl

 

Personaliseer hier het Doosje vol liefde

 

 

 • Reacties vóór 14 februari 2022 en na 15 februari 2022 tellen niet mee voor de winactie.
 • De winactie wordt aangeboden door Elma van Vliet en Chocstar.
 • Je maakt automatisch kans nadat je je reactie hebt geplaatst op de social media post op Facebook/Instagram van Chocstar.
 • De foto/afbeelding zal niet in strijd zijn met enige wettelijke regel en/of voorwaarden van het social kanaal. Je vrijwaart ons voor alle claims (van derden) die kunnen ontstaan door het gebruik/posten van de foto/afbeelding.
 • Er worden 5 dagboeken van Elma van Vliet cadeau gegeven. 
 • De prijs bedraagt een boek ter waarde van € 18,50 en een Doosje vol liefde ter waarde van € 14,95. In totaal worden er 5 boeken verloot en 5 Doosjes vol liefde aan 5 verschillende winnaars/winnaressen. 
 • De prijs wordt onder alle deelnemers in de actieperiode verloot. 
 • De winnaars worden op 16 februari 2022 tussen 12:00u en 14:00u bekendgemaakt via de e-mail en op deze actiepagina. 
 • Je moet vóór 25 februari 2022 reageren als jij de winnaar bent, anders vervalt je recht op de prijs. Wij zullen geen prijs uitkeren en een nieuwe winnaar kiezen om de prijs alsnog weg te geven.
 • De winnaars worden op een onpartijdige manier getrokken. 
 • Het boek ontvang je via de contactgegevens die je aan onze klantenservice doorgeeft.
 • De prijs is niet overdraagbaar of in te wisselen voor contant geld.
 • Om mee te doen op Choctar moet je 18 jaar zijn. Delen en taggen heeft geen invloed op je winkans. Voor het winnen van deze prijs dus ook. Chocstar heeft het recht om de prijs bij twijfel te weigeren.
 • Medewerkers van Chocstar en Elma van Vliet zijn uitgesloten van deelname aan winacties.
 • Chocstar en haar partners behouden zich het recht voor om deelnames uit te sluiten die voortkomen uit fraude of onrechtmatig handelen.
 • Chocstar en haar partners kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor technische storingen en/of mankementen. Chocstar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele technische problemen of problemen die de uiteindelijke uitkomst van de actie kunnen beïnvloeden.
 • Door deel te nemen aan deze actie geef je Chocstar toestemming jouw naam te gebruiken op deze actiepagina en op social media.
 • De persoonsgegevens worden verwerkt volgens onze privacyverklaring.