Voor Pasen: Luxe chocolade eieren met uw logo

Gepersonaliseerd chocolade-ei met customised wikkel voor PasenOp zoek naar een gepersonaliseerd paasgeschenk, luxe eieren van chocolade met een logo of een chocoladereep met vrolijke paasingrediënten met een customised wikkel en persoonlijk paasboodschap? Voor Pasen hebben we bij Chocstar een ruim assortiment aan unieke, luxe chocoladecadeaus. Sowieso uniek én origineler dan het standaard chocolade-ei want bij ons stelt u uw paasgeschenk namelijk zelf samen; met zelfgekozen ingrediënten, een logo op de chocolade en een volledig gepersonaliseerde wikkel!

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden overzichtelijk op een rij.

Een persoonlijk personeelsgeschenk voor Pasen

Verkrijgbaar in 2 verschillende formaten gemaakt van eerlijke Belgische chocolade en snelle levering. Onze persoonlijke chocoladeeieren zijn hierdoor het ideale personeelsgeschenk voor Pasen. Op een gemakkelijke manier, maak jij voor iedereen in het bedrijf een persoonlijk chocolade-ei. Tot 25 eieren bestelt u gemakkelijk via de website, wilt u meer dan 25 eieren bestellen of meer informatie over de mogelijkheden stuur ons dan een mailtje met uw wensen of vraag hieronder direct vrijblijvend een offerte aan. 

 

Een uniek relatiegeschenk

Alle chocolade-eieren en andere chocoladecadeaus worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door onze chocolatiers in ons chocoladelab in Amsterdam van de allerbeste, eerlijke Belgische chocolade. Voorzien van een Certifiaat van Echtheid en een luxe cadeauverpakking zijn de eieren het ultieme Paascadeau en relatiegeschenk en zijn we niet voor niets hofleverancier van de Paashaas.

 

 

Direct offerte aanvragen       Mail ons       Bel ons 020 205 04 34

 

 

 

Luxe chocoladeletters 

Design yourself
Formaat, samenstelling én verpakking 

Luxe chocoladeletters 

Hartstikke handmade 
Handgemaakt door onze chocolatiers

Luxe chocoladeletters 

Luxe giftbox 
Te personaliseren wikkel met logo

Luxe chocoladeletters 

Eerlijke chocolade 
Fair trade Belgische chocolade

 


 

Gepersonaliseerde wikkel

Luxe, fair trade eieren van chocolade met gepersonaliseerde verpakking

Naast het zelf volledig kunnen samenstellen van het chocoladeei en deze eventueel laten voorzien van een bedrijfslogo in chocolade kunt u ook de luxe giftbox personaliseren. Kies voor een logo op een van de door ons ontworpen Paas designs of ontwerp zelf een wikkel. Ook kunt u de gepersonaliseerde chocolade-eieren voorzien van een persoonlijke boodschapkaartje. 

 

Feestelijke giftbox 
Net als al onze chocoladecadeaus worden onze gepersonaliseerde chocolade eieren feestelijk verpakt in een luxe verpakking voorzien van een certificaat van echtheid.

 

Verzendservice 
Willen jullie de luxe chocoladegeschenken verzenden naar verschillende adressen? Dat kan! U levert de adressen aan en wij verzorgen de rest. 

 

Direct offerte aanvragen       Mail ons       Bel ons 020 205 04 34