chocolade abonnement chocstar

Hét ideale cadeau voor elke chocoholic: maandelijks unieke en handgemaakte chocolade door de brievenbus.

Gemak dient de mens

Iedereen heeft er wel een van tijd tot tijd: een abonnement. Een abonnement op een club of een activiteit, een tijdschrift, een pretpark.. noem maar op. En natuurlijk kent iedereen de overbekende fresh food en bloemen abonnementen. En terecht: ze zijn super handig, leuk én lekker makkelijk. Houd jij ook zo van lekker én makkelijk? Dan kunnen wij je heel blij maken: bij Chocstar hebben wij een heus chocolade abonnement voor een 3-, 6- of maar liefst 9-maandelijkse overheerlijke chocolade als verrassing door de brievenbus!

Het ultieme chocolade cadeau

Een chocolade cadeau krijgen is natuurlijk al een heerlijk verrassing, maar hoe leuk is dat: als je maanden achterelkaar een chocolade verrassing in de bus krijgt?! Iedere maand bedenken onze chocolatiers weer nieuwe combinaties om onze abonnementhouders te verrassen. Wij zien het wel voor ons: hoe zij naar hun brievenbus loeren in de eerste week van de maand omdat er dan weer een nieuwe choco combinatie op de mat valt. Dat wordt weer smullen..

Melk, puur, extra puur of witte chocolade?

Ben je bang dat de ontvanger niet van alle smaken chocolade houdt? Geen probleem: je kunt zelf aangeven welke smaak chocolade er per maand opgestuurd wordt: melk, puur, extra puur (70,5%) of witte chocolade. Je kunt natuurlijk kiezen voor alle maanden melkchocolade, maar een beetje variatie is misschien ook welk leuk. Geen zorgen: onze chocolatier maakt er sowieso een heerlijke reep van.

Alles is voor.. mij!

Ben je zelf een chocoholic en kun je eigenlijk niet wachten tot er een lieverd voorbij komt die jou zo’n overheerlijk chocolade abonnement cadeau geeft? Geef jezelf dan een cadeautje! Dan bestel je het Chocoholic Abonnement toch gewoon voor jezelf?! Lekker anoniem: niemand die ziet dat jij iedere maand zo’n overheerlijke reep in de brievenbus ontvangt. Maar hee.. delen mag ook natuurlijk: lekker samen aan de chocolade, daar zeggen wij geen nee tegen!

 

Kies jouw chocolade abonnement