eberhardjes-chocolade-reep-cadeau

Na wat experimenteren in het chocoladelab presenteren wij met trots, in samenwerking met Eberhardjes, de enige echte 'Eberhardjes chocoladereep'!

Handgemaakte, (h)eerlijke chocolade gecombineerd met dé koekjes van Amsterdam!?

 

Eberhardjes-het-koekje-van-amsterdam Foto: Eberhardjes

Wat zijn Eberhard koekjes en hoe zijn ze ontstaan?

Mocht je nog nooit van de Eberhard koekjes gehoord hebben, Eberhardjes zijn hoge kwaliteit, hartvormige roomboterkoekjes met een vleugje vanille en drie Amsterdamse kruisjes in het midden. Het koekje is vernoemd naar de oud-burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan. Na zijn overlijden zijn de koekjes bedacht door Résalieke Vlieger als eerbetoon aan de oud-burgemeester én om zijn boodschap 'zorg goed voor onze stad en voor elkaar' voort te zetten.

 

Verbinding van de mensen in Amsterdam

Eberhard van der Laan was een verbinder, met een groot hart voor de stad. De Eberhard koekjes staan dan ook voor verbinding tussen de inwoners en bezoekers (en natuurlijk ondernemers en bedrijven) van Amsterdam én voor de liefde voor onze prachtige hoofdstad. Eberhardjes zijn dan ook dé koekjes van Amsterdam. Veel horeca gelegenheden bieden het koekje aan bij bijv. een kopje koffie. Samen een kopje koffie drinken is een uitstekende manier om elkaar beter te leren kennen en daar hoort natuurlijk een koekje bij: het Eberhardje! En met de komst van de Eberhardjes reep natuurlijk deze (h)eerlijke Eberhardjes choco. Tijdens een kopje koffie leg je ten slotte verbinding met elkaar en kom je met elkaar in contact.

Eet je het koekje, dan proef je kwaliteit, roomboter en een vleugje vanille. Aldus, Eberhardjes.

 

De enige echte Eberhardjes chocoladereepEberhardjes-chocolade-reep-chocstar

De Stichting achter de Eberhard koekjes zocht contact met ons om onze concepten (rondom verbinding) te bundelen en op die manier samen goed te doen voor de stad Amsterdam en voor elkaar! Onze chocolatier is gaan experimenteren in het chocoladelab waaruit de enige echte Eberhardjes chocoladereep is ontstaan!

 

De Eberhardjes chocoladereep

Dit zijn geen lekkere koekjes, neeeee dit is super lekkere chocolade met hele lekkere (Amsterdamse) koekjes! De Eberhardjes chocoladereep is gemaakt van (h)eerlijke melkchocolade, knapperige butterscotch, rood-witte spikkels voor de kleuren van Amsterdam & natuurlijk zowel in als op de choco heeeeeeeel veel Eberhardjes! ⠀⠀

Net als onze andere chocolade cadeaus wordt ook de Eberhardjes reep verpakt in een mooie luxe giftbox en samen met jouw persoonlijk bericht rechtstreeks per brievenbuspost verzonden.

 

Steun stichting hart voor je stad

❤️  Per verkochte reep doneren wij één euro aan de stichting Hart voor je stad.

De Stichting Hart voor je stad (voorheen: Eberhard voor Amsterdam) heeft als doel het (mede)financieren van activiteiten en projecten gericht op het verbinden van de mensen in Amsterdam. Zij ondersteunen projecten met thema's die Eberhard van der Laan ook aan hart ging.

Wie verras jij?

Personaliseer hier jouw Eberhardjes reep