Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Eberhardjes chocoladereep

Dit zijn geen koekjes met choco, maar dit is een choco met (Amsterdamse) koekjes! De Eberhardjes staan voor verbinding tussen de inwoners en bezoekers van Amsterdam en voor de liefde voor onze mooie hoofdstad. De Stichting achter de Eberhardjes zocht verbinding met Chocstar om onze concepten te bundelen en op die manier samen goed te doen voor onze stad en voor elkaar! 
 
Deze handgemaakte Eberhardjes reep is gemaakt van eerlijke melkchocolade, knapperige butterscotch, rood witte suikerspikkels voor de kleuren van Amsterdam en natuurlijk zowel op als in de choco heel veel Eberhardjes!  Deze bijzondere reep wordt verpakt in een mooie luxe giftbox en samen met een persoonlijk bericht rechtstreeks per brievenbuspost verzonden. Wie verras jij met deze liefdevolle reep? 
 
Een deel van de opbrengst van deze reep gaat naar Stichting Hart voor je stad.
€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Butterscotch, Eberhardje Koekje, Rode sprinkles, Witte sprinkles

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Een te personaliseren chocoladereep met Eberhard koekjes, verstuurd per post

Een heerlijke reep die staat voor verbinding, met Eberhardjes. Een origineel cadeau verstuurd door de brievenbus