speciale-paas-chocolade-eieren-versturen-met-pasen-chocstar

Oehh...die EGG-stra speciale chocolade-eieren….die met echt eetbaar goud…heb jij ze al gespot tussen onze Paas choco’s? Stiekem zijn wij hier in het chocoladelab wel een beetje (boel) trots op deze nieuwe pracht en praaltjes. Maak kennis met het EGGcellent Easter chocolade ei met witte chocolade en het pure chocolade ei de Easterluxious. Wat is jouw favoriet?

Chocolade-eieren voor Pasen CHOCvol Lekkers

Zoals je wellicht van onze chocolatiers gewend bent ontwikkelen zijn regelmatig nieuwe unieke chocolade combinaties. Zo experimenteren zij voor de speciale momenten zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen en bijvoorbeeld Moederdag volop met allerlei nieuwe creaties en vliegen de ingrediënten, toppings en chocoladesmaken door het lab. Op dit soort dagen is het altijd een groot feest. Zo waren wij Oempa Loempa's begin januari al in de Paassferen. In januari waren de chocolatiers in het chocoladelab alweer flink aan het experimenteren met de creaties voor Pasen. Met trots introduceren wij 2 EGG-stra speciale chocolade geschenken; de EGGcellent Easter en de Easterluxious. Luxe Paas chocolade om te versturen naar die vriend(in) van goud, je opa die je deze Pasen weer moet missen tijdens de Paasbrunch of zomaar om je collega even op te vrolijken.

Chocolade-eieren met echt eetbaar goud

Nadat de Sinterluxious chocoladeletter (die bestrooid is met echt Eetbaar goud van de hoogste kwaliteit) met Sinterklaas een groot succes was en de bedankt choco ‘Je bent Goud waard’ nog steeds is hebben onze chocolatiers ook voor Pasen flink gestrooid met eetbaar goud.

Inmiddels hebben wij 3  chocolade-eieren; de EGGcellent Easter, de Easterluxious en het XXXL-chocolade Paasei die bestrooid zijn met echt eetbaar goud. Oke...dat klinkt allemaal leuk, maar dat kan toch niet...goud dat je kan eten? Is het werkelijk echt goud? Het antwoord is JA absoluut, zelfs 23 karaat! Het is vrij van dierlijke producten en er zijn geen dierproeven op gedaan.

En ehh… voegt het iets toe aan de smaak? Nee dat niet, maar zeg nou zelf...het oog wil ook wat en het ziet er wel prachtig uit, vind je ook niet?

Over welke chocolade geschenken hebben wij het hier eigenlijk?

ALs je dit jaar eens een echt uniek chocolade ei wil versturen, kies dan voor een van deze gouden combinaties. De choco's die bestrooid zijn met goud en daarmee een nog mooier plaatje om te zien:

 

Chocolade-ei puur met aardbeien en pecannoten; Easterluxious

Pure-chocolade-ei-Easterluxious-versturen-chocstar

De Easterluxious is een zusje van de Sinterluxious chocoladeletter.

Dit prachtige luxe chocolade paasei is gemaakt van eerlijke Belgische pure chocolade. Onze chocolatiers vullen het ei rijk aardbeien van biologische oorsprong en pecannoten.

 

 

 

 

 

 

wit chocolade ei eggcellent easter per post

Chocolade-ei wit met bosvruchten; EGGcellent Easter

De EGGcellent Easter is het chocolade-ei wat ontstaan is naar aanleiding van onze zoektocht naar een nieuwe unieke smaakcombinatie met witte chocolade.

De EGGcellent Easter is een beauty voor het oog en voor de maag. Zij is gemaakt van Belgische witte chocolade en gevuld met kleurrijke bosvruchten van biologische oorsprong en natuuuuuuurlijk bestrooid met 23 karaats echt eetbaar goud.

 

 

Paas chocolade laten bezorgen door de Paashaas

Hier in het chocoladelab maken we geen hele, maar halve chocolade eieren. De chocolade eieren passen gewoon door de brievenbus. Super handig, want zo hoeft de ontvanger niet thuis te zijn als het geschenk wordt bezorgd. Welk chocolade ei lijkt jou het lekkerst?

 

 

Personaliseer nu jouw chocolade cadeau