Vaderdag cadeau laten bezorgen op zondag Chocstar20 juni is het alweer Vaderdag, de dag om die allerliefste (schoon)papa, die lieve oom of papa in spé eens even extra in het zonnetje te zetten. Het liefst natuurlijk met een chocolade cadeautje per post. 

De kans is aanwezig dat je gelukkig inmiddels wel weer bij hem op visite mag, gelukkig maar! In dat geval laat je je cadeautje gewoon bezorgen bij jezelf in de brievenbus. Is dit toch niet de situatie of wil jij graag je Vaderdag cadeau rechtstreeks laten bezorgen in de brievenbus bij die allerliefste papa? Kies voor een verzending op 16, 17 en 18 juni en ontvang de speciale sticker op jouw pakketje met ‘dit pakketje mag je pas zondag openen’.

Super handig; zo hoef je niet op zoek te gaan naar een origineel Vaderdag cadeau dat bezorgd wordt op Vaderdag zelf.

Verras je vader met een persoonlijk cadeau per post

Een aftershave, iets voor het klussen of een bierpakket zijn cadeautjes die je inmiddels wellicht al meerdere malen hebt gegeven. Wil je dit jaar een keer echt uitpakken met een persoonlijk cadeau? Denk dan eens aan gepersonaliseerde Vaderdag chocolade; handgemaakte en eerlijke chocolade verpakt in een luxe giftbox met jouw persoonlijke boodschap. Kies je de speciale Vaderdagwikkel dan geef je naast die overheerlijke chocolade ook nog eens 6 andere cadeautjes cadeau. 6 andere cadeaus? De vaderdagwikkel bestaat namelijk uit 6 tegoedbonnetjes die hij op een later tijdstip bij jou/jullie kan inwisselen in ruil voor o.a.

  • een ontbijt op bed
  • een avondje mancave
  • hoofdmassage
  • zijn lievelingsdiner
  • ochtend uitslapen
  • of de auto wassen.

Vaderdag cadeau laten bezorgen Daddy Rocks

Je Vaderdagcadeau laten bezorgen voor zondag 20 juni

Hoe zorg je ervoor dat die lieve vader van jouw zijn pakketje niet eerder open maakt? Jij wil vast ook dat het cadeau pas op de zondag (Vaderdag) bij hem op de deurmat ligt. Of eigenlijk is het met name belangrijk dat hij het chocolade cadeau pas opent op 20 juni zelf. Hier hebben wij bij Chocstar een oplossing voor bedacht!

Net als met Moederdag hebben wij ook voor Vaderdag weer de speciale sticker met 'Dit pakketje mag je pas zondag openen'. Dat scheelt een hoop 'zal het pakketje wel op tijd aankomen' en 'oehhhh als hij het pakketje maar niet eerder openmaakt' zorgen. Wij zorgen dat op alle Vaderdag pakketjes die op 16, 17 en 18 juni worden verstuurd de sticker 'Pas zondag openen' wordt geplaatst.

Papa, ‘Dit pakketje mag je pas ZONDAG OPENEN’

Ook voor Vaderdag hebben wij weer de speciale sticker met:

'Dit pakketje mag je pas ZONDAG OPENEN.'

Voor Vaderdag betekent dit dat wij alle pakketjes die wij verzenden op 16, 17 en 18 juni worden voorzien van de ‘Pas zondag openen’ sticker. Deze sticker wordt op de verzendverpakking van het pakketje geplaatst. Zodra het pakketje op de deurmat valt ziet vaders direct dat hij het pakketje nog niet mag openen.

De 'zondag openen' sticker maakt jouw Vaderdag cadeau nog origineler en eigenlijk ook veel leuker. Het houdt namelijk simpelweg in dat je je cadeau eerder laat bezorgen en je Vader nog een paar dagen in spanning houdt. Je laat hem extra lang naar zijn Vaderdag cadeautje kijken.

Plan je Vaderdagcadeau alvast in

Bezorg jouw vader (en vergeet ook de schoonpapa’s, opa’s en die vaders in spé niet) een onvergetelijke Vaderdag met een (h)eerlijk gepersonaliseerd chocolade cadeau en laat het geschenk rechtstreeks bezorgen bij hem in de brievenbus.❤️

Je kan jouw Vaderdagcadeau eenvoudig alvast inplannen voor een verzending op een later tijdstip. Zo hoef je niet meer om te kijken naar het regelen van je cadeau en wordt jouw vader op 20 juni gegarandeerd in de watten gelegd;

  1. kies zijn favorietje chocolade combinatie
  2. personaliseer je cadeau met een mooie wikkel
  3. Voeg jouw persoonlijke boodschap toe
  4. en kies een verzenddatum naar keuze

Wij zorgen dat jouw Vaderdagcadeau op de door jouw gekozen verzenddatum wordt verzonden en z.s.m. door PostNL wordt bezorgd in zijn brievenbus.

Wij wensen alle vaders, opa's en andere mannen met een vaderhart een gezellige en chocolicious Vaderdag.

 

Personaliseer hier jouw Vaderdagcadeau