bedrijfslogo-laten-bedrukken-chocolade-chocstar

Een bevlogen jaar voor velen van ons. Het jaar waarbij veel medewerkers een knop moesten omzetten. Ineens volledig thuiswerken, videovergaderingen, aanzienlijk minder sociaal contact en toch volop productief blijven. Als werkgever wil jij vast ook je waardering tonen voor de inzet en flexibiliteit van je medewerkers. Het persoonlijk overhandigen van de geschenken aan het personeel zal (met al die lege kantoren) lastig worden dit jaar....dan is het wel zo handig als alle geschenken direct worden bezorgd bij de medewerkers in de brievenbus...toch?

Al eens nagedacht over je bedrijfslogo in eerlijke chocolade als zakelijk geschenk? Hier in het chocolade lab zijn de Chocolatiers volop mallen aan het vullen met eerlijke chocolade voor de op maat gemaakte geschenken voor Sinterklaas en Kerst.

 

bedrijfslogo-in-chocolade-laten-bedrukken-chocstar Ontworpen door: Mary-Ann Pepers

Chocolade met een persoonlijke 'note'

Onlangs hebben wij voor een wereldwijde FMCG speler in Nederland chocolade mogen maken met hun bedrijfslogo. Wij Oempa Loempa's zijn erg trots op het resultaat (zie de afbeelding hiernaast). Ook de klant heeft erg leuke reacties gekregen.

Wat een enthousiaste reacties hebben wij ontvangen! Mooi verpakt, persoonlijke note en heerlijke chocolade in een ons erg bekend logo. De service was super gedurende het gehele proces.

 

Je bedrijfslogo in chocolade, een smaakvol personeelsgeschenk

Met je bedrijfslogo in onze handgemaakte chocolade toon je je waardering aan het personeel op een unieke en persoonlijke manier. Bij het eten van chocolade maken we endorfine aan in ons hersenen. Dit zorg ervoor dat we (en je medewerkers dus ook) een gelukkig en fijn gevoel krijgen...

Sinds 2011 maken wij bij Chocstar met veel enthousiasme, plezier en liefde chocolade op maat als geschenk voor personeel en relaties. Hiervoor gebruiken we verschillende technieken om bedrijfslogo's op de chocolade te bedrukken. Afhankelijk van jouw wensen en je logo gaan wij aan de slag. Ben je nieuwsgierig hoe dit werkt? Check de mogelijkheden voor het laten bedrukken van jouw logo op de chocolade.

Personeels- en relatiegeschenken van chocolade door de brievenbus

Of het nu gaat om een bedankje, een Sinterklaasgeschenk, chocolade relatiegeschenk voor Kerst, een Paasgeschenk voor het personeel, voor elke gelegenheid hebben wij op maat gemaakte personeels- en relatiegeschenken. Je stelt de chocolade geschenken in enkele stappen volledig zelf samen. Origineel, persoonlijk en smaakvol!

Alle chocolade cadeaus worden thuisbezorgd bij je medewerkers en/of relaties. Bovendien hoeven ze niet thuis te zijn, want alle geschenken passen gewoon door de brievenbus.

 

Check de zakelijke mogelijkheden