Bedrijfslogo in chocolade chocstar

Je bedrijfslogo laten bedrukken in chocolade...... We konden het stiekem al een tijdje maar aangezien we de techniek nu toch wel echt onder de knie hebben, hierbij een nieuwtje! Je kunt bij ons je eigen vorm in chocolade bestellen. Een bedrijfslogo in chocolade, een beeldmerk op een chocoladereep of een specifieke vorm in 2D of 3D, het kan!

Bedrijfslogo in chocolade als personeels- of relatiegeschenk

Met jouw bedrijfslogo in chocolade bedank je je personeel of die gewaardeerde relaties op een wel heel unieke manier. En dat mag ook wel na dit bevlogen jaar.  Je stelt je geschenk volledig zelf samen en kan het zo gek maken als je zelf wilt. Wij maken er chocolade van!

Laat jouw logo bijvoorbeeld bedrukken op:

  • Een chocoladeletter
  • Een chocoladereep
  • Een chocoladetablet
  • Op een eetbaar schildje
  • Een specifieke vorm op maat in 2D of 3D

Of laat jouw logo bedrukken in een van onze chocolade eieren als Paasgeschenk voor het personeel of die gewaardeerde relatie. Of wat dachtje van een gepersonaliseerde chocoladeletter voor relaties en personeel.

Logo in chocolade laten bedrukken

Een custom chocolademal is al te bestellen vanaf 1 exemplaar, maar omdat er best wel wat werk aan het daadwerkelijk gieten van het chocoladecadeau vooraf gaat (denk aan het maken van een 2D of 3D tekening, het produceren van een matrijs en het vormen van de chocolademallen met behulp van een vacuumvormmachine) zijn de choco's vanaf 100 stuks wat gunstiger geprijsd, dus daarmee vooral geschikt voor bedrijven. Wil je meer informatie? Stuur ons dan even een mailtje, dan informeren we je graag over de mogelijkheden voor zakelijke chocoladecadeaus met jouw bedrijfslogo.

bedrijfslogo-in-chocolade-laten-bedrukken-chocstar

Relatiegeschenken van chocolade

Onze relatiegeschenken van chocolade zijn voor iedereengeschikt...want zeg nou zelf, wie houdt er nou niet van chocolade? Al onze chocolade cadeaus worden met de hand gemaakt in ons chocoladelab in Amsterdam. Elk chocolade cadeau krijgt dan ook een certificaat van Echtheid. Hiermee garanderen we dat de chocoladegeschenken hartstikke handmade zijn.

Je stelt je relatiegeschenk volledig zelf samen. Bestel je meer dan 50 stuks? Dan is het zelfs mogelijk om de chocolade zelf samen te stellen.

Wellicht vind je dit ook interessant