Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Onze favoriete chocoladerepen

Onze favoriete samenstellingen op een rij. Stuk voor stuk unieke chocoladerepen met iets speciaals om cadeau te geven of jezelf lekker mee te verwennen. Uiteraard worden ook deze chocoladecadeaus speciaal voor jou met de hand gemaakt door onze chocolatiers en verpakt in een luxe giftbox.

Chocolade als verrassing door de brievenbus

Er is altijd wel een reden om iemand te verrassen; met een verjaardag, als bedankje of bijvoorbeeld om iemand een hart onder de riem te steken. Altijd aardig om aan iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Een gepersonaliseerd chocolade cadeau (gemaakt van de allerlekkerste Belgische chocolade Callebaut) door de brievenbus bezorgd tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Onze chocolatiers experimenteren geregeld in het chocoladelab voor nieuwe chocolade samenstellingen en kiezen daaruit (natuurlijk met wat hulp van onze inpak- en office Oempa Loempa's) de lekkerste en mooiste chocolade creaties om toe te voegen aan ons assortiment.  

Chocolade met een persoonlijke tekst

Hier bij Chocstar willen we zo veel mogelijk mensen een onbezorgd geluks- en genietmomentje bezorgen door middel van (h)eerlijke chocolade als verrassing door de brievenbus. Je stelt je chocolade geschenk zelf samen; van de wikkel tot aan de naam van de chocolade reep en jouw persoonlijke boodschap. Met een persoonlijke tekst bij jouw chocolade cadeau maak jehet namelijk nog unieker. Je past de naam en de wikkel van je choco aan op de ontvanger. De door jou gekozen naam komt op de wikkel te staan waarvan je het design zelf kunt uitkiezen. Bij je bestelling voeg je tot slot een kaart bij de chocolade met jouw persoonlijke boodschap. Dit hoeft niet, maar is wel errruggg leuk voor de ontvanger. 

Voor elke gelegenheid hebben wij geschikte chocoladerepen. De choco's zijn er in allerlei smaken; pure-, melk-, witte- en zelfs ruby chocolade. Daarnaast gieten de chocolatiers de chocolade creaties in allerlei vormen en maten zoals:

en speciale chocolade harten voor Valentijn.

Chocoladerepen laten bezorgen

Na het plaatsen van jouw bestelling gaan onze chocolatiers direct aan de slag. Van elk chocolade cadeau maken zij iets unieks. Wil je de chocolade lekker voor jezelf bewaren? Dat snappen wij maar al te goed. Kies je favoriet en verstuur jouw chocolade cadeau rechtstreeks naar jezelf.