Lieve mensen, bestel jouw chocolade cadeau op tijd. PostNL is namelijk erg druk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. ❤

Onze favoriete chocoladerepen

Onze favoriete samenstellingen op een rij. Stuk voor stuk unieke chocoladerepen met iets speciaals om cadeau te geven of jezelf lekker mee te verwennen. Uiteraard worden ook deze chocoladecadeaus speciaal voor jou met de hand gemaakt door onze chocolatiers en verpakt in een luxe giftbox.

Shop By
Shopping Options
Category
  1. Pure Chocolade 12
  2. Melkchocolade 24
  3. Witte Chocolade 5

Chocolade als verrassing door de brievenbus

Wie verras jij met een van onze favoriete samenstellingen? Er is altijd wel een reden om iemand te verrassen! Helemaal in deze gekke tijden is het extra fijn om aan iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Een gepersonaliseerd chocolade cadeau door de brievenbus bezorgd gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Chocolade met een persoonlijke tekst

Heb jij je favoriete chocoladereep inmiddels uitgekozen? Dan kan je starten met het personaliseren van jouw chocolade cadeau. Met een persoonlijke tekst bij jouw chocolade cadeau maak je jouw chocoladereep namelijk nog unieker. Je past de naam en de wikkel van je choco aan op de ontvanger. De door jouw gekozen naam komt op het design van de wikkel te staan. Bij je bestelling voeg je tot slot een kaart bij de chocolade met jouw persoonlijke boodschap. 

Voor elke gelegenheid hebben wij geschikte chocoladerepen. En bij Chocstar hebben wij Oempa Loempa's zelf ook zo ons favorieten choco's. De choco's zijn er in allerlei smaken; pure-, melk-, witte- en zelfs ruby chocolade. Daarnaast gieten de chocolatiers de chocolade creaties in allerlei vormen en maten zoals; chocoladeletters, chocolade eieren, chocolade sterren en speciale chocolade harten voor Valentijn.

Chocoladerepen laten bezorgen

Na het plaatsen van jouw bestelling gaan onze chocolatiers direct aan de slag. Van elk chocolade cadeau maken zij iets unieks. Wil je de chocolade lekker voor jezelf bewaren? Dat snappen wij maar al te goed. Kies je favoriet en verstuur jouw chocolade cadeau rechtstreeks naar jezelf.