Lieve mensen, i.v.m. het warme weer hanteren wij mogelijk aangepaste verzendmethodes. Bestel op tijd, PostNL is erg druk dus houd rekening met mogelijke vertraging. Be patient & take care. ❤

Luxe chocolade letters bestellen

Laat je vrienden, familie, personeel of relaties smullen van onze luxe chocoladeletters. Die van ons zijn wel écht bijzonder want jij stelt zelf je chocolade cadeau voor Sinterklaas samen. Personaliseer jouw chocoladeletter met een wikkel naar keuze en voeg een persoonlijke boodschap toe namens Sint of Piet. 

Dag Sinterklaasje....en hallo Kerst! De kerst chocolade vliegt momenteel door het chocoladelab. Een tip voor jouw bestelling; plan jouw kerst chocolade cadeau op tijd in en kies bij je bestelling een verzenddatum naar keuze. Houd er hierbij rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. PostNL heeft het momenteel namelijk erg druk met de bezorging van alle pakketjes. 

Chocoladesmaak

  1. NIET LEVERBAAR
  2. NIET LEVERBAAR
  3. NIET LEVERBAAR
  4. NIET LEVERBAAR

Luxe, handgemaakte chocoladeletters bestellen?

Chocoladeletters zijn niet meer weg te denken tijdens de periode rondom Sinterklaas. Een ‘Cho·co·la·de·let·ter’, ook wel een stuk chocolade in de vorm van een letter. Ze zijn er in alle soorten en maten. Bij ons krijg je er niet zomaar een. Onze chocolatiers maken de chocolade letters handgemaakt in ons eigen chocoladelab in Amsterdam. Ze experimenteren met de lekkerste ingrediënten en toppings en ontwikkelen zo de meest unieke smaakcombinaties. Al onze chocoladeletters worden met veel liefde door onze inpak Oempa Loempa’s verpakt in een mooie, te personaliseren Sinterklaas giftbox. Naast chocoladeletters voor Sinterklaas hebben wij ook heerlijke kerst chocoladeletters in ons assortiment.


Luxe, gepersonaliseerde chocoladeletters in verschillende smaken

Geen standaard chocoladeletter dit jaar, maar een luxe chocoladeletter bestaande uit unieke smaakcombinaties, gemaakt van de lekkerste ingrediënten en toppings. Sinterklaas chocolade die je niet mag missen. Denk bijvoorbeeld aan een chocoladeletter gemaakt van eerlijke Belgische melkchocolade met pepernoten, butterscotch en vrolijke Hollandse dip (onze Sinterklaas Kapoentje letter). Of toch liever een pure chocoladeletter? In ons Sinterklaas assortiment hebben we alle soorten smaken chocolade letters. Alle letters worden met de hand gemaakt in ons chocoladelab en zijn stuk voor stuk uniek in vorm en smaak. Een greep uit de mogelijkheden:

In drie eenvoudige stappen stel jij volledig zelf je chocolade cadeau samen. Uniek, persoonlijk & lekker! 


Een gepersonaliseerd Sinterklaasgeschenk voor personeel en relaties

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd Sinterklaasgeschenk voor personeel of relaties? Met onze chocolade cadeaus geef je je persoonlijk of gewaardeerde relatie weer eens wat anders dan een standaard zakelijk Sinterklaasgeschenk. Kies uit alle letters van het alfabet, een smaakcombinatie naar keuze en personaliseer de verpakking met een unieke Sinterklaas wikkel. Ook voor andere gelegenheden hebben wij allerlei zakelijke mogelijkheden. Laat bijvoorbeeld uw logo in chocolade bedrukken als relatiegeschenk. 

 

Laat jouw luxe chocoladeletter op tijd bezorgen

Wij beloven dat als jij eenmaal je perfecte combinatie hebt gekozen, onze chocolatiers er met veel liefde en precisie de meest unieke én lekkere chocoladeletter van maken. Alle chocolade cadeaus die besteld worden op werkdagen vóór 17.00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden door PostNL en zo snel mogelijk veilig bezorgd. En nog een voordeel? Al onze chocolade cadeaus passen gewoon door de brievenbus. Wij verwachten dat PostNL het ook dit jaar weer erg druk heeft rond pakjesavond. Zorg dat je er op tijd bij bent en bestel jouw gepersonaliseerde chocoladeletter zo snel mogelijk.