Lieve mensen, i.v.m. het warme weer hanteren wij mogelijk aangepaste verzendmethodes. Bestel op tijd, PostNL is erg druk dus houd rekening met mogelijke vertraging. Be patient & take care. ❤

Originele chocolade cadeaus voor Sinterklaas

Ben je op zoek naar een origineel Sinterklaas cadeau van chocolade? Vergeet de standaard chocoladeletter, marsepein en pepernoten. Geef in combinatie met je gedicht of surprise voor Sinterklaas een eerlijke, speciale en gepersonaliseerde chocoladeletter. 

Dag Sinterklaasje....en hoppa aftellen naar Kerst! PostNL heeft het nog steeds erg druk met de bezorging van alle pakketjes voor de feestdagen. Een tip voor jouw bestelling; plan jouw kerst chocolade cadeau op tijd in en kies bij je bestelling een verzenddatum naar keuze. Houd er hierbij rekening mee dat jouw pakketje mogelijk wat vertraging oploopt.  

Chocoladesmaak

Formaat

  1. 10 jaar Chocstar

Sinterklaas cadeaus van chocolade

Tegen de tijd dat de goedheiligman ons koude kikkerlandje weer is binnen gevaren, hebben onze chocolatiers reeds flink geëxperimenteerd met de lekkerste ingrediënten en toppings voor de Sinterklaas choco’s. Elk jaar voegen wij weer nieuwe, verrassende chocolade creaties toe die wij speciaal maken voor de Sint en Piet. Met onze Sinterklaas chocolade zorg jij als (hulp)Sint voor heel veel blije gezichtjes.

Een van de nieuwe sint choco’s is de 'Nuts about Sinterklaas' speciaal gemaakt voor chocolade liefhebbers die niet kunnen kiezen tussen witte, melk of pure chocolade. Bovenal bevat deze luxe chocoladeletter vers gebrande noten. Hmm...dat klinkt als het ideale chocolade cadeau voor de feestdagen.

Luxe chocoladeletters met de hand gemaakt

Denken we aan Sinterklaas, dan denken we natuurlijk aan chocoladeletters. Rond 1890 introduceerde de firma Van Houten de chocoladeletter. Vandaag de dag zijn chocoladeletters niet meer weg te denken, helemaal tijdens de periode voor en tijdens pakjesavond. Maar een standaard chocoladeletter kennen we inmiddels wel. Bij Chocstar ontwikkelen we luxe chocoladeletters en andere chocolade cadeaus bestaande uit de meest unieke smaak sensaties. Onze chocolatiers gebruiken hiervoor de allerbeste, eerlijke Belgische chocolade.

Personaliseer jouw chocolade cadeau voor Sinterklaas

Stel zelf je chocolade cadeau voor Sinterklaas samen. Kies je gewenste sinterklaas choco, personaliseer je wikkel, geef je choco een originele naam naar keuze én voeg een lieve persoonlijke groet van de Sint en Piet toe. Alle Sinterklaas cadeaus worden verpakt in een luxe giftbox

Sinterklaas en Kerst chocolade laten bezorgen

Wij bezorgen de chocolade cadeaus voor de feestdagen door heel Nederland. Alle chocolade cadeaus passen gewoon door de brievenbus. Alle chocolade cadeaus die besteld worden op werkdagen vóór 17.00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden door PostNL en zo snel mogelijk veilig bezorgd in de brievenbus. Ook dit jaar heeft PostNL rondom alle feestdagen erg druk. Zorg dat je er op tijd bij bent en bestel jouw chocolade cadeau's zo snel mogelijk.