Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Sinterklaascadeau voor in de schoen of 5 december

Chocoladesmaak

Formaat

Ben je op zoek naar een origineel Sinterklaascadeau van chocolade? Vergeet de standaard chocoladeletter, marsepein en pepernoten. Geef in combinatie met je gedicht of surprise voor Sinterklaas een eerlijke, speciale en gepersonaliseerde chocoladeletter. Plan jouw Sinterklaasgeschenk nu alvast in en kies bij je bestelling een verzenddatum naar keuze.

Check ook de opties die we hebben voor onze chocoladeletters als personeels- of relatiegeschenk.

Originele chocolade cadeaus voor Sinterklaas 

Tegen de tijd dat de goedheiligman ons koude kikkerlandje weer is binnen gevaren, hebben onze chocolatiers reeds flink geëxperimenteerd met de lekkerste ingrediënten en toppings voor de Sinterklaas choco’s. Elk jaar voegen wij weer nieuwe, verrassende chocolade creaties toe die wij speciaal maken voor de Sint en Piet. Met onze Sinterklaas chocolade zorg jij als (hulp)Sint voor heel veel blije gezichtjes.

Een van de nieuwe sint choco’s is de 'Nuts about Sinterklaas' speciaal gemaakt voor chocolade liefhebbers die niet kunnen kiezen tussen witte, melk of pure chocolade. Bovenal bevat deze luxe chocoladeletter vers gebrande noten. Een van onze favoriete cadeaus van onze chocolatiers als chocolade cadeau voor de feestdagen.

Luxe chocoladeletters als Sinterklaasgeschenk

Denken we aan Sinterklaas, dan denken we natuurlijk aan chocoladeletters. Rond 1890 introduceerde de firma Van Houten de chocoladeletter. Vandaag de dag zijn chocoladeletters niet meer weg te denken, helemaal tijdens de periode voor en tijdens pakjesavond. Maar een standaard chocoladeletter kennen we inmiddels wel. Bij Chocstar ontwikkelen we luxe chocoladeletters en andere chocolade cadeaus bestaande uit de meest unieke smaak sensaties. Onze chocolatiers gebruiken hiervoor de allerbeste, eerlijke Belgische chocolade. Heb je onze chocolade cijfers ter ere van het vieren van een jubileum al gespot? Of toch liever een uniek cadeautje voor Pasen scoren? Check onze super-de-luxe Paaseieren. 

Personaliseer jouw chocolade cadeau voor Sinterklaas

Al onze cadeaus zijn volledig door jouw te personaliseren (namens de Sint en Piet). Stel zelf je chocolade cadeau voor Sinterklaas samen in 3 eenvoudige stappen. Kies je gewenste sinterklaas choco, personaliseer je wikkel, geef je choco een originele naam naar keuze én voeg een lieve persoonlijke groet van de Sint en Piet toe. Alle Sinterklaas cadeaus worden verpakt in een mooie, luxe giftbox. Onze letters zijn ook het ideale cadeautje om bijvoorbeeld je collega te verrassen met een gepersonaliseerde letter op zijn op haar bureau.

Sinterklaas en Kerst chocolade laten bezorgen

Wij bezorgen onze gepersonaliseerde cadeaus voor de feestdagen door heel Nederland. Alle chocolade cadeaus passen gewoon door de brievenbus. Alle chocolade cadeaus die besteld worden op werkdagen vóór 17.00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden door PostNL en zo snel mogelijk veilig bezorgd in de brievenbus. Ook dit jaar heeft PostNL rondom alle feestdagen erg druk. Zorg dat je er op tijd bij bent en bestel jouw chocolade cadeau's zo snel mogelijk.