Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Twinkle, twinkle...Chocstar

Twinkel, twinkle....Chocstar....10 prachtig, (h)eerlijke 100% biologische sterren van melkchocolade

In totaal 10 sterren (10 gram per stuk) van verantwoorde en duurzame chocolade van de Chocolatemakers in luxe cadeauverpakking

100 gram aan chocolade per verpakking (elke ster weegt ongeveer 10 gram).

€ 9,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Stukjes witte chocolade Chocolatemakers

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Twinkle, Twinkle....Chocstar

Stuur deze 10 (h)eerlijke chocoladesterretjes van 100% biologische chocolade rechtstreeks op naar een gelukkige ontvanger door de brievenbus. Bestel jij je chocolade cadeau op maandag t/m vrijdag vóór 17.00? Dan wordt jouw geschenk dezelfde dag nog verzonden en door PostNL veilig bezorgd in de brievenbus.