Handgemaakte chocolade harten om te versturen met Moederdag

Is jouw moeder ook de beste moeder van de wereld en wil je dit jaar toch eens wat extra’s doen voor Moederdag door middel van een super uniek cadeau? ???

We hebben speciaal voor Moederdag weer hele mooie, (h)eerlijke chocolade harten gemaakt. In maar liefst 6 varianten, dus voor ieder wat wils!

Naast dat ze gemaakt zijn van heerlijke Belgische eerlijke chocolade zijn al onze chocolade harten ook nog eens hartstikke handmade, dus vallen ze helemaal in de categorie ‘handgemaakte cadeautjes’ ?.

Twee van onze favoriete beauty's lichten we hieronder uit.

Handgemaakt chocolade hart met bloemen voor MoederdagMelk chocolade hart met gedroogde bloemen

'Voor de liefste mama'

Hier in het chocoladelab zijn wij gek op gedroogde bloemen. Naast dat ze ervoor zorgen dat onze chocolade creaties eruit zien als kleine kunstwerkjes zorgen ze voor een super lekkere subtiele smaak. Dit (h)eerlijke chocolade hart is gemaakt van melkchocolade en gevuld met  hazelnoten en walnoten, lieflijke suikerhartjes en wordt bestrooid met een vrolijke gedroogde bloemenmix.

"Wat een mooi kleurrijk chocoladehart! Eigenlijk te mooi om te breken en op te eten. Veel noten en gedroogde bloemen, en niet onbelangrijk: de smaak is heerlijk. Voor een mindfull beleving van het chocolade eten, kun je de gebruiksaanwijzing (!) volgen op het kaartje." Aldus, Lianne.

Je kan tijdens het personaliseren van jouw chocolade cadeau eenvoudig de naam van je chocolade hart aanpassen. Verwerk bijvoorbeeld de naam van je Moeder erin of gebruik een benaming die jullie typeert.

 

 

 

Chocolade hart Moederdag Mama is de beste

Een puur chocolade hart met gevriesdroogde aardbeien

'Mama is de beste'

Dit super-de-luxe chocolade hart is gemaakt van pure Belgische chocolade. De chocolatiers vullen deze choco met gevriesdroogde aardbeien en lieflijke suikerhartjes.

"De chocolade zelf is heerlijk. Romig, maar niet zo snel smeltend dat je er vieze vingers aan overhoudt. De suikerhartjes geven een ‘krokantje’ zouden Janny en Robèrt zeggen. En dan die aarbeien! Die zijn een mooi tegenwicht tegen de heerlijke romigheid van de chocolade. Met al hun frissigheid zorgen ze ervoor dat je nog wel een stukje wil hebben. En eigenlijk nog één, maar dan pas later want anders is het hart te snel op. Zeker omdat ik dit hart deelde met mijn lief en de kinderen. Deze mama weet niet helemaal zeker of ze de beste mama is, maar deze mama was wel de gelukkigste mama zo met het gezin, een kopje koffie en een chocoladehart.", aldus Tanja. 

 

TIP: speciale mama 'toegoedbonnen'

Speciaal voor Moederdag hebben we nu een wikkel met 'mama tegoedbonnen'. Dus naast die overheerlijke chocolade geef je gelijk ook nog allerlei andere cadeautjes zoals ‘een ochtend uitslapen’, ‘een hoofdmassage’, ‘boodschappen doen’, ‘keertje koken’, ‘avondje Netflix’ en ‘ontbijt op bed’.

We wensen alle moeders van de wereld een hele mooie – and a very chocolicious - Fijne Moederdag!

 

Personaliseer nu jouw chocolade cadeau