Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Mama is de beste

Een prachtig chocolade hart speciaal voor de allerbeste mama die er altijd is wanneer je haar nodig hebt; die duizend dingen tegelijk kan doen en daarom wel een super lekker en persoonlijk Moederdagcadeau heeft verdiend. De allerbeste mama die er altijd voor je is, in jouw zoete en jouw ietwat bittere tijden.

Dit hart is gemaakt van eerlijke pure 100% biologische chocolade van de Chocolatemakers met gevriesdroogde aardbeien en lieflijke suikerhartjes. Deze beauty ligt hier te wachten tot dat het het hart van jouw allerbeste moeder mag gaan doen smelten op Moederdag!

Tip; kies de speciale wikkel met de 'Moederdag coupons' (gratis upgrade). Zo geef je al die klusjes die zij altijd voor je doet terug in de vorm van tegoedbonnen. Origineel, super persoonlijk en ze geniet ook nog eens extra lang van jouw cadeau!

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Gedroogde aardbei , Suikerhartjes mix

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Je Moederdag cadeau laten bezorgen op zondag?

Natuurlijk wil ook jij dat jouw Moeder haar cadeau pas op zondag 12 mei ontvangt (of eigenlijk beter gezegd 'openmaakt'). Is het dan nodig om het pakketje op zondag te laten bezorgen? Bij ons niet! Speciaal voor moederdag hebben wij speciale 'pas zondag openen' stickers ontwikkeld. Verzenden wij jouw geschenk op 8, 9 of 10 mei? Dan zetten onze inpak Oempa Loema's de 'zondag openen' sticker op jouw pakketje.