eigen-bestelpagina-relatiegeschenk-personeelsgeschenk-chocstar

Voor zakelijke klanten kunnen wij een speciale gepersonaliseerde Chocstar bestelpagina maken. Zo’n bestelpagina wordt samen met de klant gepersonaliseerd met bijvoorbeeld het eigen logo of geheel in de eigen huisstijl. Een originele manier om zakelijke relaties of medewerkers te bedanken rondom Sinterklaas, Kerst of bijvoorbeeld Pasen.

Via een unieke link kunnen medewerkers of klanten van de desbetreffende organisatie zelf een chocolade cadeau samen stellen.

Met heel veel plezier hebben wij onder andere voor HvdM een gepersonaliseerde bestelpagina gemaakt voor de eindejaarsattentie voor hun relaties.

Hier bij Chocstar waren wij natuurlijk erg nieuwsgierig hoe HvdM de samenwerking met ons heeft ervaren en wat de zakelijke relaties vonden van onze chocolade creaties. We spraken Marie-Laure van HvdM.

Waarom hebben jullie gekozen voor een gepersonaliseerde bestelomgeving?

"Nadat onze pepernotenactie het jaar daarvoor goed was ontvangen, dachten wij: wat gaan we dit jaar doen met minstens dezelfde impact? En hoe krijgen we het bij onze relaties nu ook zij hoofdzakelijk thuis werken? In een gesprek met Chocstar bleek een maatwerk HvdM-pagina dé oplossing. HvdM is een PR adviesbureau, teksten, vormgeving en personalisatie zijn voor ons belangrijk. We wilden een uniek en persoonlijk geschenk met HvdM-uitstraling.

De eerste stap was het inrichten en testen van de HvdM-pagina. Daarna stuurden we onze zakelijke relaties een brief met een persoonlijke link waarmee zij een van de door ons aangeboden chocolade cadeaus konden bestellen. De chocola ontvingen ze vervolgens met een speciale wikkel en een bedankkaartje voor de prettige samenwerking in hun brievenbus thuis."

Hoe waren de reacties?

“Van degenen die de code hebben gebruikt, hebben we positieve en enthousiaste reacties ontvangen. De mensen die niet hebben besteld, zijn waarschijnlijk op dieet of geen chocoholic ;) Of allergisch voor chocola, dat kan natuurlijk ook.

Een van de reacties was bijvoorbeeld: ‘Wat een leuk cadeau, dat we dát niet zelf hebben bedacht.”

Wat vinden jullie belangrijk bij een samenwerking voor Personeelsgeschenken?

“Het werkt lekker samen met Chocstar, of het nu gaat om een actie voor relaties of een personeelsgeschenk. Je hoeft je geen zorgen te maken over de uitvoering, het wordt gewoon geregeld. Ik ben een kritische opdrachtgever en verliefd op de manier waarop Chocstar het doet. De geschenken zien er prachtig uit en je kunt je wikkel en eigen tekst kiezen. Het is een pakketje waar je als ontvanger gegarandeerd blij van wordt. En dus ben je dat als gever ook.”

 

Hoe heb je het proces ervaren?

“Prettig. De HvdM-pagina werd in overleg ingericht en van tekst voorzien. We selecteerden chocolade cadeaus waaruit onze relaties konden kiezen. We hebben een design gekozen en een eigen tekst voor wikkel en boodschapkaartje aangeleverd. Chocstar deed de rest.

Fijn was ook dat de bestelomgeving wat langer open kon staan. Met de drukte rondom Kerst en oud en nieuw kwam niet iedereen eraan toe om in december te bestellen.”

personeelsgeschenk-chocolade-gepersonaliseerd-hvdm-review-chocstar

HvdM en Chocstar

Met trots en plezier werken wij sinds 2018 samen met HvdM. Intussen hebben we diverse mailings van personeelsgeschenken verzorgd, zoals de Uitdeel eitjes en Chocstar's Favorietjes. En natuurlijk ook de gepersonaliseerde bestelomgeving voor relaties met specials van december. Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Zakelijke geschenken voor medewerkers en relaties

Speciaal voor de feestdagen zoals Sinterklaas, Kerst en Pasen maken wij unieke seizoenschoco's. Ook is het mogelijk om vanaf 50 stuks je eigen chocolade creatie samen te stellen. Wil je bijvoorbeeld jouw personeel verrassen met unieke chocoladeletters? Check dan bijvoorbeeld de mogelijkheden van het laten maken van chocolade in de vorm van jullie bedrijfslogo. 

Neem vrijblijvend contact op