De luxe Sinterluxious chocoladeletter, heb jij hem al gespot? Een pure chocoladeletter, speciaal voor de luxe paardjes onder ons. Deze prachtige chocoladeletter is gevuld met gevriesdroogde aardbeien van biologische oorsprong en pecannoten. Tot slot bestrooien onze chocolatiers de letter met flinterdunne stukjes écht goud. De Sinterluxious letter is een van onze pareltjes uit het Sinterklaas chocolade assortiment.

Deze week maak je kans op deze beauty. Check de winactie in samenwerking met Buuf en Buuf en doe ook mee! Wees er snel bij want de actie loopt nog tot maandag 22 november.

 

Wil jij de super-de-luxe Sinterluxious letter winnen?

Via de Social Media kanalen van @buufenbuuf t/m maandag 22 november kans op onze super-de-luxe Sinterluxious chocoladeletter. Ideaal om op te sturen als verrassing door de brievenbus naar je Oma, moeder of die ene vriendin die je na dit bizarre jaar eens flink in het zonnetje wil zetten met Sinterklaas.

Check de winactie van Buuf en Buuf hier.

chocoladeletter luxe verpakking

"De chocoladeletter is een lust voor het oog."

Lieke en Krista hebben de Sinterluxious chocoladeletter gepersonaliseerd met een vrolijke Sinterklaaswikkel. Hun chocolade cadeau hebben we verpakt in (vanzelfsprekend) een luxe cadeauverpakking, voorzien van deze wikkel en een door hun gekozen naam. Ze hebben hun chocolade cadeau de naam ‘Buuf & Buuf’ meegegeven.

“De combinatie van Belgische chocolade met een vulling van gedroogde aardbeien en pecannoten is niet alleen lekker, maar ook een echte lust voor het oog! De flinterdunne stukjes echt goud maken het helemaal af. Niet voor niets noemt Chocstar dit een chocoladeletter voor de luxe paarden onder ons!”, Lieke en Krista.

Van de beste kwaliteit met een Certificaat van Echtheid

Net als onze andere chocolade cadeaus worden de chocoladeletters voorzien van een Certificaat van Echtheid. Het certificaat van echtheid waarborgt de originaliteit en de authenticiteit van onze chocolade kunstwerkjes.

"De chocolade wordt met de hand gemaakt en is van de beste kwaliteit. Dat proef je zeker terug! Aardbeien en chocolade is natuurlijk altijd goed, en het is echt een genietmomentje om een stukje van deze chocolade te eten. Wij hebben de chocolade gegeten bij een heerlijk kopje koffie en thee. Maar… wel een klein stukje, want het is zonde om dit in één keer weg te werken!"  Aldus Lieke en Krista.

Luxe chocoladeletter Sinterluxious beste kwaliteit Certificaat van Echtheid Foto: Buuf en Buuf

Originele Sinterklaas chocolade om iemand (op afstand) mee te verrassen

Kan je niet wachten en wil je alvast een (h)eerlijke chocoladeletter bestellen? Kies jouw favoriete chocolade combinatie, personaliseer de verpakking, voeg een persoonlijke boodschap toe en plan jouw Sinterklaas cadeautje alvast in op een verzenddatum naar keuze.

 

Bestel een luxe chocoladeletter