Chocolade cadeaus voor Valentijnsdag

Chocolade als valentijnscadeau, deze Valentijnsdag doen we het anders! Geen bosje bloemen of een kaartje. Nee, dit jaar pakken we uit met een origineel en heerlijk valentijnsgeschenk rechtstreeks bezorgd in de brievenbus om daarna lekker opgegeten te kunnen worden!

Chocoladesmaak

Formaat

Valentijn chocolade

Kies uit een van de verschillende, verassende en unieke chocoladecombinaties. Onze inpak Oempa Loempa’s verpakken jouw Doosje vol liefde in een mooie, chique giftbox, en samen met jouw romantische (indien gewenst anonieme) liefdesverklaring verstuur je jouw verrassing rechtstreeks naar jouw Valentijn.

Chocolade cadeaus voor Valentijnsdag

14 februari, het is alweer bijna zo ver... Valentijnsdag. Een dag om jouw liefde extra in de watten te leggen. Maar wat geef jij je Valentijn dit jaar? Hoe verras je je crush, die vriendin die altijd voor je klaar staat of je moeder op een unieke en persoonlijke manier?

Uit je liefde met unieke Valentijns chocolade. Liefde gaat ten slotte door de maag, toch? En wat ons betreft ook door de  brievenbus. Verras je lief deze Valentijnsdag met een uniek chocolade cadeau per post. Onze chocolatiers hebben zich wil flink uitgesloofd in het chocoladelab de afgelopen maanden, en met succes! Speciaal voor Valentijnsdag hebben zij unieke chocolade combinaties gemaakt. Inmiddels staan alle nieuwe chocolade harten, speciaal voor Valentijnsdag, online en is het mogelijk jouw cadeau voor Valentijnsdag te versturen. Een van onze andere favorieten zijn onze chocolade cijfers. Ideaal als geschenk als je bijvoorbeeld 2, 5 of 10 jaar samen bent. 

Speciale Valentijns chocolade

Bekijk hierboven onze favoriete samenstellingen, waaronder 'Be Mine this Valentine', 'Ik Cacao van jou' of de 'Love is in the air'. Of een van gigantische chocoladecadeaus van 1 kilo! Lekkere en originele geschenken voor hem en haar waarmee Cupido 14 februari zeker raak schiet!

Een van de nieuwkomers dit jaar is het 'Hart van goud'. Dit is een chocolade hart gemaakt van pure-, melk- en witte chocolade bestrooid met eetbaar goud. Al onze chocolade cadeaus worden gemaakt van eerlijke, unieke Valentijn chocolade van Callebaut door jou zelf samengesteld en door onze chocolatiers speciaal voor jou en je geliefde gemaakt in ons chocoladelab in Amsterdam. Geef je geliefde op 14 februari nu eens iets écht speciaals en bestel een gepersonaliseerd chocolade cadeau.

Liefde in de vorm van chocolade per post

Geef dus een keer wat anders dan die standaard bos bloemen of een anoniem kaartje. Toon jouw liefde met chocolade. Als we aan 'liefde' denken, denken we tenslotte aan chocolade. Maar waarom wordt chocolade eigenlijk vaak geassocieerd met de liefde? In chocolade zitten diverse stoffen die je een 'gelukkig' gevoel geven. Chocolade bevat bijvoorbeeld de stof theobromine. Deze stof geeft een gevoel van ontspanning. In pure chocolade zit per gram meer theobromine dan in andere chocoladesmaken.

Als je verliefd bent maakt je lichaam fenylethylamine aan. Ook deze stof zit in chocolade. Echter verover jij, als romanticus, het hart van je liefde natuurlijk met de lieve boodschap die je toevoegt aan je cadeau.

Een persoonlijk Valentijnscadeau

Kies een van de Valentijn specials en in enkele stappen heb jij een uniek Valentijns cadeau, gepersonaliseerd met een eigen naam naar keuze: 

En twijfel je welke chocolade smaak jouw Valentijn het lekkerst vindt? Of wil je je zorgen dat jouw Valentijn langer geniet van zijn of haar cadeau? Kies dan de grote chocolade box met verschillende chocoladereepjes. Deze mooie chocolade box is gevuld met wel 30 chocoladereepjes in 5 verschillende smaken. 

Gepersonaliseerde chocolade cadeaus voor jouw Valentijn

Check ons assortiment aan mooie, eerlijke en super lekkere chocolade cadeaus voor Valentijnsdag. Verras je lief, je beste vriendin, je secret lover, moeder, huwelijkspartner of wie dan ook die een lekker stuk Valentijns chocolade verdient. Bekijk hierboven de chocolade cadeaus die wij speciaal voor jou hebben samengesteld voor Valentijnsdag. Personaliseer jouw chocolade cadeau voor Valentijnsdag in 3 eenvoudige stappen. Kies bijvoorbeeld een van onze speciale wikkels voor Valentijn met hartjes en pas de naam van de chocolade combinatie aan.   

Chocolade versturen voor Valentijnsdag

Nu bestellen en later bezorgen? Dat kan! Voor je het weet is het Valentijnsdag. Wil je er op tijd bij zijn dit jaar en zeker weten dat wij jouw verrassing door de brievenbus op tijd verzenden? Plan jouw chocolade cadeau alvast in. Bij de bestelling van jouw geschenk kies je eenvoudig een verzenddatum naar keuze. Super handig, zo hoef je niet meer om te kijken naar het samen stellen van jouw Valentijnsdag cadeau.

Wie verras én verwen jij met een uniek, gepersonaliseerd en eerlijk chocolade geschenk voor Valentijn?