Lieve mensen, bestel jouw chocolade cadeau op tijd. PostNL is namelijk erg druk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. ❤
Vandaag versturen? Je hebt nog:

Hart onder de Riem

Ken je iemand die het even moeilijk heeft? Steek hem of haar een hart onder de riem toe d.m.v. dit chocoladehart met marshmallows, lieflijke suikerhartjes en een vleugje kaneel.

€ 14,95

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Kaneel, Marshmallows, Suikerhartjes mix

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Hart onder de riem chocolade cadeau

Je kent vast wel iemand die wat extra aandacht kan gebruiken. Iemand die je een hart onder de riem wil steken omdat hij of zij een moeilijke tijd heeft doorgemaakt. Verras iemand met een chocolade hart, juist nu. Dit geluksmomentje voor door de brievenbus is het ideale cadeau om iemand op een unieke manier wat moet in te spreken.