Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Happy Easter!

Met dit chocolade Paasei gemaakt van biologische pure chocolade kom je goed voor de dag. Gemaakt van heerlijke Belgische pure chocolade met paaseitjes, gekleurde decocrisp en gele sprinkles kan het Paasfeest niet meer stuk; Happy Easter!
€ 14,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Decocrisp multicolor, Gele sprinkles, Paaseitjes (choco)

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Paas chocolade versturen

Wie wens jij een 'Happy Easter' met dit vrolijke, handgemaakte Paasei als verrassing op de deurmat? Het is momenteel super druk bij de bezorging van alle pakketjes voor Pasen. Wacht niet langer en verstuur jouw chocolade ei