gebruik de code IKVINDJELIEF voor gratis verzending (twv €3,25) van jouw valentijnscadeau! (*bij min. bestelwaarde van 15 euro)

Chocstar's FavorEitjes

Een ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is een paasei en 8 halve chocolade eitjes is....euh lekker veel! En bovendien errug handig voor de komende Pasen; voor elk wat wils!

Melk chocolade (Cocoa Horizons)+ Stukjes stroopwafel, Speculaas & Hollandse Dip
Melk chocolade (Cocoa Horizons) + Chocolade eitjes + vuleitjes + paasdecoratie
Melk chocolade (Cocoa Horizons) + Walnoten, pecannoten & hazelnoten
Witte chocolade (Cocoa Horizons) + Marshmallows + discodip
Witte chocolade (Cocoa Horizons) + Gevriesdroogde bosvruchten 
Pure chocolade (Cocoa Horizons) + Chilipeper + zout
Pure chocolade(Cocoa Horizons) + Chocolade eitjes + vuleitjes + paasdecoratie
Pure chocolade (Cocoa Horizons) + Smarties

€ 18,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,25

Chilipeper, Hazelnoten, Hollandse dip, Marshmallows, Paasdecoratie, Paaseitjes (choco), Pecannoten, Smarties, Speculaas, Stroopwafel, Vuleitjes

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Paas chocolade laten bezorgen 

Ken jij een enorme chocoholic die gek is op alle chocolade smaken en combinaties...verdient hij of zij wel een extra geluksmomentje met Pasen? Dan zijn de Favoreitjes het Paasgeschenk voor door de brievenbus. Chocolade eitjes in onze favoriete smaken. En ehh.. je mag er stiekem ook een extra bestellen voor bij de Paasbrunch hoor, zo heb je voor ieder wat wils én je kan nog mee smullen ook!