Brievenbuscadeautje Doosje Vol Liefde Chocospotlight! Wij hebben een gloednieuw, lekker en liefdevol chocolade cadeau toegevoegd aan ons assortiment; het ‘Doosje vol liefde, voor jou’.

Zoals jullie van ons gewend zijn, zijn wij gek op onbezorgde geniet- en geluksmomentjes in de vorm van chocolade door de brievenbus. Het hele jaar door verras je mensen die dierbaar zijn met allerlei cadeautjes en gebaren. Nu is het tijd om jezelf eens in het zonnetje te zetten, met wat me-time, even wat tijd voor jezelf.

Doosje gevuld met liefde. Voor jou

Tijd voor jezelf nemen is soms het liefste wat je voor jezelf kunt doen. Echter met de dagelijkse verplichtingen en gewoontes is jezelf bovenaan de ‘to lijst’ zetten zo makkelijk nog niet. Om nog maar niet te spreken over deze bizarre Corona tijden waar maar geen eind aan lijkt te komen. Tijd voor een (chocolade)momentje voor jezelf.

Wij hebben samen met bestseller auteur Elma van Vliet een gloednieuw, lekker en liefdevol chocolade cadeau toegevoegd aan ons assortiment; het ‘Doosje vol liefde, voor jou’.

Tip:
Bestel jij het Doosje vol liefde? Bekijk dan ook de dagboeken van Elma van Vliet, kies jouw favoriete dagboek en maak jouw me-time momentje compleet.

Chocolade gemaakt en gevuld met liefde (voor jou)

Een maand geleden kwam Elma van Vliet bij ons op bezoek in het chocolab. Haar prachtige nieuwe invuldagboeken sluiten perfect aan bij het chocoladecadeau dat we samen hebben ontwikkeld. Deze invuldagboeken van Elma zijn erop gericht om ze te vullen met liefde, liefde voor jou. Net als onze chocolade cadeaus; stuk voor stuk met de handgemaakt met heel veel liefde in ons chocoladelab in Amsterdam.

Een prachtige wikkel met een Elma van Vliet Design

Speciaal voor dit chocoladecadeautje (ook ideaal trouwens om cadeau te geven aan die ene vriendin die jij wel wat extra tijd gunt) heeft Elma van Vliet speciale designs ontwikkeld voor de wikkel. Jouw chocolade geschenk wordt voorzien van een van deze prachtige wikkels (je mag natuurlijk zelf kiezen welk design jij wilt). Ook kan je indien gewenst de naam van je choco aanpassen.

Doosje vol liefde Elma van Vliet design

Met een Certificaat van Echtheid

Net als al onze andere chocolade cadeaus ontvang je bij het doosje vol liefde een Certificaat van Echtheid. Al onze choco's worden stuk voor stuk gemaakt met heel veel persoonlijke aandacht en worden geleverd met een Certificaat van Echtheid. Hiermee garanderen we dat jouw Doosje vol liefde uniek en hartstikke handmade is.

Doosje-vol-liefde-chocolade-met-bloemen-chocstar

Een cadeautje voor jezelf

Gun jij jezelf of een ander ook wat extra tijd, wat me-time? Wij hebben diverse chocolade cadeaus samengesteld die ideaal zijn om cadeau te geven, of om gewoon stiekem lekker voor jezelf te bestellen.

 

Bekijk alle cadeautjes voor wat tijd voor jezelf