chocolade-per-post-valentijnsdag-brievenbuscadeau

Aanstaande zondag is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Hét symbool van Valentijn én van de liefde is natuurlijk Cupido. Je kent hem wel dat blote, mollige ventje met vleugels en een gouden pijl die ervoor zorgt dat mensen verliefd op elkaar worden. Hier bij Chocstar hebben wij Cupido (maar dan in de vorm van chocolade) de afgelopen weken (en nog steeds...) volop op pad gestuurd. Valentijnsdag staat allang niet meer alleen in het teken van het verrassen van die crush of je partner. En dat is te merken aan jullie lieve en mooie personalisaties van chocolade harten de afgelopen periode. Juist ook andere dierbaren die altijd klaar staan voor 'jan en alle man' worden dit jaar extra in het zonnetje gezet met een uniek Valentijns chocolade cadeautje als verrassing door de brievenbus

De chocolatiers en het liefdesleger van inpak Oempa Loempa's zien hier een hoop mooi woordjes, liefdesverklaringen en leuke choco namen voorbij komen. Een aantal ChocoCupido's lichten wij uit ter inspiratie.

ChocoCupido’s met liefde gemaakt

De afgelopen weken (en nog steeds) vliegen de chocolade harten door ons chocoladelab. Ze zijn zeker niet alleen geschikt voor een crush of je partner, nee zeker ook om iemand een hart onder de riem te steken, te bedanken of om gewoon even te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Wij zien hier momenteel de liefste en mooiste namen, liefdesverklaringen en bedank verhaaltjes voorbij komen.

Chocolade hart knetter gek op jouHet 'Knettergek op jou' chocolade hart

Een hart vol liefde gemaakt van melkchocolade versierd met smarties, gekleurde crispies en knettersuiker. Dit chocolade hart is geschikt voor iedereen die KNETTERgek is op elkaar. Dit kan je crush zijn, die ene vriendin die altijd voor je klaar staat of je oma die je nu zo weinig ziet....wie verras jij?

Joyce bestelde dit chocolade hart voor haar mijn man en kinderen. Zij zijn het afgelopen jaar een enorme steun geweest tijdens haar strijd tegen borstkanker. Op deze wijze wilde zij hun bedanken. En dit is gelukt!

Wauw, mama! Echte chocola! Helemaal voor ons! Dit vinden we heel erg lekker. Onze lievelings!, aldus de kids van Joyce.

 

Het 'Love is in the air' chocolade hart

Chocolade hart knetter gek op jou Foto van mamascrapelle

Het 'Love is in the air chocolade hart' (Zie de foto bovenaan dit artikel) is nog eens iets anders dan zo'n saai standaard roosje. Dit veel originelere en veel lekkerdere cadeau zal indruk maken op jouw Valentijn. Een hart gemaakt van de lekkerste eerlijke Belgische Ruby chocolade.

Kelly bestelde vorige week het 'Love is in the air' chocolade hart als verrassing voor zichzelf en haar gezin. Zij heeft de naam van het chocolade cadeau aangepast in 'Speciaal voor jou♥' en koos een van de speciale Valentijn wikkels.

Ik had sowieso nog nooit roze chocolade op, en dit hart is dan ook nog eens versierd met stukjes witte chocolade, gevriesdroogde aardbeien, gedroogde bloemen en suikerhartjes.Het hart is een stevig, dik stuk chocolade, wat er echt super uit ziet. Als je dit als cadeautje krijgt, voel je je zeker erg speciaal.

Ook Anne-marie bestelde het Ruby chocolade hart als Valentijns cadeau. Zij bestelde het chocolade hart voor een vriendin om haar een hart onder de riem te steken deze Valentijnsdag.

Mijn vriendin was blij verrast door het met de handgemaakte Ruby chocolade hart. Ze vond het eigenlijk te mooi om op te eten maar was blij dat ze het toch heeft gedaan: zalig!

 

Liefde = Chocolade delen

Zo zie je maar,  je hóeft niet te bewijzen hoeveel je van elkaar houdt, maar je kunt elkaar wel onverwachts verrassen met een mooi, handgemaakt en gepersonaliseerd chocolade geschenk voor door de brievenbus. Hier in het chocoladelab liggen deze prachtige Chococupido's in de vorm van een chocolade hart te wachten om op reis gestuurd te worden richting jouw Valentijn (wie dit ook mag zijn), want wat is er nu meer romantisch en/of leuker dan elkaar verwennen en je chocolade (cijfer) met de ander te delen? Van elkaar houden staat immers gelijk aan delen; Je liefde, je leven en... je lekkernijen. De chocolatiers en Oempa Loempa's van Chocstar wensen iedereen een fijne, zoete Valentijnsdag met een piepklein restje chocolade in de opgekrulde mondhoeken. Geniet er van!

Valentijn chocolade bestellen?

Wil jij  op de valREEP nog een chocolade cadeau bestellen voor Valentijnsdag? Plan jouw chocolade cadeau dan snel in en verstuur hem direct. Het is momenteel namelijk erg druk bij de post, dus houd rekening met enkele dagen vertraging in de bezorging jouw pakketje.

 

Personaliseer nu jouw chocolade cadeau