paas-chocolade-chocolade-eitjes-maken-chocstar

Paas chocolade, gepersonaliseerde relatie- en personeelsgeschenken, vrolijke Paaswikkels met unieke namen, lieve Paaswensen & een heeeeeeleboel (halve) chocolade-eieren….inmiddels staat het chocoladelab volop in het teken van Pasen.

Tijd voor wat veelgestelde vragen over onze Paas chocolade cadeaus. Ook delen we wat ins en outs over onze Paas-eieren CHOCvol lekkers, die rechtstreeks uit het chocoladelab met de Paashaas meegaan naar de eindbestemming.

Geen hele-, maar halve chocolade-eieren

Onze chocolatiers maken dagelijks met veel plezier én precisie de chocoladekunstwerkjes die jullie samenstellen en momenteel zijn dat al heel veel Paaseieren....Inmiddels zijn er al een hoop vroege Paashazen voorbij gehuppeld die hun Paasgeschenk alvast inplannen, slim zo hebben ze geen omkijken meer naar hun Paas cadeaus.

De chocolade-eieren die onze chocolatiers maken zijn geen hele-, nee het zijn ‘halve’ chocolade-eieren, die overigens dubbel zo lekker zijn! Maar waarom halve chocalade-eieren en geen hele? We maken bewust halve eitjes zodat we ze kunnen vullen met alle lekkere Chocstar toppings en ingrediënten. Bij een geslote ei is dit niet mogelijk, dit zou onze chocolade creatie 'standaard' maken en daar houden wij Oempa Loempa's niet van. Ook passen de halve eitjes in de mooie luxe cadeauverpakking waarin de chocolade geschenken worden verpakt door onze inpakkers. Super handig, want zo past het geschenk gewoon door de brievenbus bij de gelukkige ontvanger.

Hoe lang kun je onze paaseieren bewaren?

Over het algemeen is chocolade lang houdbaar. Natuurlijk is het hierbij wel belangrijk dat je de chocolade goed bewaard. Hiermee bedoelen we, de juiste temperatuur. Ook verschilt de houdbaarheid per chocolade combinatie (denk aan de verschillende ingrediënten en toppings).

Bij Chocstar streven we naar een minimale houdbaarheidsdatum van 3 maanden, echter is dit vaak veel langer. Zo is bijvoorbeeld pure chocolade vaak al meer dan 1 jaar houdbaar.

 

gepersonaliseerde-chocolade-pasen-wikkels

Hoe worden de gepersonaliseerde chocolade-eieren verpakt?

Nadat Manuel (onze chocolatier) jouw chocolade-ei heeft gemaakt geeft hij hem via het doorschuifluik door aan Manon (een van onze inpak Oempa Loempa's). Tijdens jouw bestelling kies jij zelf je je gewenste Paaswikkel. Deze Paaswikkel wordt voorzien van de naam die jij je Paasei mee geeft. Deze drukken wij op de door jou gekozen Paaswikkel. Dit maakt je Paasgeschenk een stuk persoonlijker. Ook dit jaar hebben wij Oempa Loempa weer ons best gedaan voor de wikkels in Paastinten.

Zo hebben we wikkels met:

  • Gekleurde eitjes
  • Een paashaas
  • Eitjes in blauwe en gele tinten
  • Liefelijk konijntje

Voor relatie- en personeelsgeschenken voor Pasen is het mogelijk om het bedrijfslogo op de wikkel te zetten of een speciale wikkel te laten ontwikkelen. Ook hiervan zien wij er al een hoop voorbij komen in het chocoladelab. Kortom; een hoop vroege Paashazen dit jaar.

Een chocolade-ei met een eigen tekst

Hier in het chocoladelab zien wij van alles voorbij komen. Van vrolijke teksten, lieve woorden om iemand een hart onder de riem te steken en grappige teksten.

Heb je even geen inspiratie? Dan kan je kiezen voor de standaard of veelgekozen teksten zoals:

  • Vrolijk Pasen
  • Jij bent EGG-cellent
  • Jij bent EGG-stra speciaal
  • Een EGGcellent Easter

Wil je het persoonlijker maken? Voeg de naam van de ontvanger toe aan de choco naam of denk aan iets wat je hem of haar wil zeggen in 3 woorden. Houd er rekening met een maximaal aantal van 25 karakters.

Paas chocolade versturen voor de vroege Paashaas

Een persoonlijk chocolade Paas-ei bestellen waarmee je iemand eens echt verrast? Bestel een chocolade Paas-ei via onze online chocolaterie en personaliseer hem in 3 eenvoudige stappen. Je kiest je favoriete Paas choco, geeft je Paasei een unieke en toepasselijke naam, voegt je persoonlijke boodschap toe en vergeet tot slot de keuze voor jouw Paaswikkel niet. Appeltje EItje, toch?

En ehh...tot slot een tip voor de vroege Paashaas: als  vroege Paashaas kan je je geschenk gewoon alvast inplannen en heb je geen zorgen meer over het versturen van jouw Paasgeschenk; plan hem alvast in; je kiest bij je bestelling eenvoudig een verzenddatum naar keuze (gezien de huidige situatie en de drukte bij PostNL adviseren wij om een dag of 2 extra te nemen voor de bezorging). Wij verzenden vervolgens jouw geschenk op de door jouw gekozen verzenddatum.

 

Personaliseer nu jouw chocolade cadeau