Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Vrolijk Pasen!

'Vrolijk Pasen' voor door de brievenbus...en wel in de vorm van chocolade. Ook dit jaar vieren we Pasen weer op afstand, hopelijk evengoed met een vrolijk tintje. En daar kan dit eerlijke chocolade ei met vrolijke chocolade eitjes en fleurige kleine crispballetjes wellicht bij helpen. Voorzie 'm van een leuke wikkel en een persoonlijke boodschap en wens iemand op afstand een Vrolijk Pasen. 

€ 14,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Decocrisp multicolor, Paaseitjes (choco)

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Paas chocolade laten bezorgen

Wie wens jij een 'Vrolijk Pasen' met dit vrolijke, handgemaakte Paasei als verrassing door de brievenbus? Al onze chocolade cadeaus worden gemaakt van de beste (h)eerlijke chocolade van Callebaut. Jullie zijn super enthousiast aan het bestellen en het chocoladelab staat vol met vrolijke pakketjes en doosjes. Wacht niet langer en verstuur jouw chocolade cadeau voor Pasen. Je chocolade cadeau op een later tijdstip laten verzenden? Kies bij je bestelling eenvoudig een verzenddatum naar keuze. Wij versturen jouw chocoladegeschenk op de door jou gekozen verzenddatum.