Lieve mensen, bestel jouw chocolade cadeau op tijd. PostNL is namelijk erg druk dus houd er rekening mee dat jouw pakketje wat vertraging kan oplopen. Be patient & take care. ❤

Vrolijk Pasen!

Het wordt een andere Pasen dan normaal, dat is zeker. Maar hopelijk wordt het toch nog wel eentje met een vrolijk tintje. En daar kan dit eerlijke chocolade ei met vrolijke chocolade eitjes en fleurige kleine crispballetjes wellicht bij helpen. Voorzie 'm van een leuke wikkel en een persoonlijke boodschap en wens iemand op afstand een Vrolijk Pasen. 

€ 14,95

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Decocrisp multicolor, Paaseitjes (choco)

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Paas chocolade laten bezorgen

Wie wens jij een 'Vrolijk Pasen' met dit vrolijke, handgemaakte Paasei als verrassing door de brievenbus? Wees een vroege Paashaas en plan jouw chocolade cadeau voor Pasen alvast in. Kies bij je bestelling eenvoudig een verzenddatum naar keuze. Zo weet je zeker dat wij jouw geschenk op tijd verzenden.