Beste Vaderdagcadeau van chocolade per post voor Faajah haar vader

De vader van Faajah heeft 2 linkerhanden, is gek op ‘doe dingen’ en heeft zo’n beetje alles wat zijn hartje begeert (volgens zijn vrouw ?). Faajah en haar moeder vroegen zich af wat ze dit jaar nu weer voor origineel cadeautje kunnen geven voor Vaderdag.  Het is de 'Fijne Vaderdag' chocoladereep geworden in combinatie met onze speciale Vaderdagwikkel.

En hoe ze hierop kwamen? Doordat ze oorspronkelijk zelf 'tegoedbonnetjes' wilden gaan knutselen.

Hieronder delen Faajah en haar moeder hun verhaal.

Zelf een cadeautje knutselen voor Vaderdag

"Tijdens onze zoektocht op het internet naar het knutselen van Vaderdag tegoedbonnetjes kwamen we bij Chocstar terecht. Ik en mijn dochter zaten te watertanden achter de computer. En laat haar vader nou net dol zijn op chocolade (of eigenlijk alle soorten zoetigheid).

En hoe leuk dat je kan kiezen voor de Vaderdagtegoedbonnetjes. Een deel van de bonnetjes zoals ‘een ontbijtje op bed’ en ‘de auto wassen’ stonden al op ons knutsellijstje. We hebben een reep uitgekozen en gekozen voor deze leuke verpakking. Toen het pakketje op de deurmat lag heeft Faajah hem snel onderschept en tot mijn verbazing had ze hem al opengemaakt, oeps haha. De giftbox waar de chocolade in zit is prachtig en de chocolade zit er ook in het echt super lekker uit! We maken er een mooie tekening bij en voila, het Vaderdagcadeautje ligt klaar.", aldus Sam, de moeder van Faajah.

'Fijne Vaderdag' in de vorm van chocolade

Faajah personaliseerde de chocoladereep ‘Fijne Vaderdag’. Dit is een handgemaakte chocoladereep gemaakt van pure chocolade en gevuld met walnoten, pecannoten en hazelnoten. Ze koos hierbij de wikkel met Vaderdagcoupons. De naam van de chocoladereep heeft ze hetzelfde gelaten, namelijk; ‘Fijne Vaderdag’.

Naast de ‘Fijne Vaderdag’ chocoladereep hebben onze chocolatiers nog een Vaderdagspecial samengesteld; de ‘Daddy Rocks’ reep. Deze chocoladereep is gemaakt van donkere chocolade met knapperige versgebrande hazelnoten en stukjes caramel chocolade. Liever een andere chocolade combinatie? Je hebt de keuze uit ons hele assortiment, je kan namelijk eenvoudig de naam van jouw chocolade cadeau aanpassen.

Vaderdag chocolade met de speciale tegoedbonnetjes voor Papa

Na de speciale Moederdagwikkel met Moederdagcoupons, speciaal voor Moederdag mochten de vaders natuurlijk niet achterblijven. Ook voor Vaderdag hebben onze Oempa Loempa's een speciale wikkel ontwikkeld. Kies je voor de Vaderdagwikkel dan wordt jouw Vaderdagcadeau voorzien van een originele wikkel met 6 verschillende tegoedbonnetjes:

  • Ochtend uitslapen
  • Ontbijt op bed
  • Avondje mancave
  • Auto wassen
  • Hoofdmassage
  • Lievelingsdiner

Zo geef je een tastbaar cadeau (en ook nog eens heel lekker!) en een (dubbele) beleving in één cadeautje. Dat zijn heeeeeeel veel onbezorgde geluks- en genietmomentjes voor die allerliefste papa van de hele wereld.

Vaderdag coupons bij jouw cadeau, hoe werkt het?

Wil jij de Vaderdagcoupons bij jouw chocolade cadeau? Kies dan tijdens je personalisatie van je Vaderdag cadeau voor de 'Vaderdagwikkel'. Hoe werkt het?
1. Kies de favoriete chocolade combinatie van jouw Papa
2. Personaliseer jouw chocolade cadeau met de speciale Vaderdagwikkel
3. Geef jouw chocolade cadeau een naam en voeg jouw persoonlijke boodschap toe
Tot slot kies je je gewenste verzenddatum. Op deze verzenddatum verzenden wij jouw chocolade geschenk waarna PostNL ervoor zorgt dat jouw pakketje zo snel mogelijk wordt bezorgd in de brievenbus.

Origineel Vaderdag cadeau chocolade en vaderdagtegoedbonnetjes

 

Je Vaderdag cadeau op zondag laten bezorgen?

Grote kans dat je al hebt gezocht naar de mogelijkheden om je Vaderdag geschenk op zondag te laten bezorgen… zo weet je namelijk zeker dat hij jouw pakketje niet eerder onderschept. Net als voor Moederdag is het ook voor Vaderdag mogelijk om de speciale ‘zondag openen’ sticker te krijgen op jouw pakketje. Zo heb je:
• Geen stress en zorgen over de bezorgdatum van jouw Vaderdag cadeau
• Gegarandeerd dat je je Moederdag in de watten legt op Vaderdag en niet met legen handen staat
• Een extra leuke touch doordat je je vader wat voorpret geeft, omdat hij enkele dagen naar jouw pakketje moet kijken zonder dat ze hem mag openmaken.

Verzenden wij jouw Vaderdagcadeau op 16, 17 of 18 juni? Dan wordt jouw pakketje voorzien van deze speciale sticker.

 

Personaliseer hier jouw Vaderdagcadeau