kerst-chocolade-maken-chocoladelab-chocstar

Dag Sinterklaas…..en hallo Kerst! Het chocoladelab draait momenteel op volle toeren met al jullie bestellingen voor de feestdagen. Super tof! De chocolatiers en inpakkers werken keihard om al jullie mooie, zelf samengestelde chocolade cadeaus voor de feestdagen op tijd af te krijgen. Een en al Kerstpret hier. Wij Oempa Loempa’s zijn gek op deze tijd van jaar… om je een beetje van de sfeer te laten proeven hierbij een sfeerimpressie.

Kerstbomen, kerststerren en allerlei winterse ingrediënten & toppings

Waar we van juli t/m september volop hebben geëxperimenteerd met allerlei nieuwe smaakcombinaties speciaal voor de feestdagen, zijn we ze de kerst chocolade cadeaus nu stuk voor stuk aan het maken. Met de bizarre feestdagen die eraan komen is het erg mooi om te zien hoe iedereen elkaar op een unieke wijze toch wil verrassen met onze gepersonaliseerde chocolade cadeaus voor door de brievenbus. Manuel, de Chief Chocolatier.

Niet alleen kerst chocolade, maar ook kerst songs

Niet alleen volop kerst chocolade hier in het chocoladelab...nee ook de kerstliedjes ontbreken zeker niet. Vooraan in de chocolade winkel horen we zojuist iets uit het chocolab komen…het zijn Manuel en Marloes die uit volle borst “Santa Claus is Coming to Town” zingen.…dit doen zij de hele dag door. Hier is geen Christmas radio nodig!

Luxe kerstgeschenken met mooie kerst wikkels

De inpakkers zorgen ervoor dat alle kerst geschenken door een ringetje te halen zijn.  Ze voorzien alle kerst cadeaus van de wikkels met een sfeervol kersttintje en natuurlijk de luxe verpakking.

Het is hier super druk en gezellig. Als ik bezig ben met het inpakken van de mooie kerstgeschenken krijg ik, ondanks de huidige situatie, al helemaal zin in de feestdagen. Tussen het harde werken door praten we veel, maar zeggen we eigenlijk niks. Zelf zing ik (nog) niet mee met de chocolatiers, maar ik hoor de vrolijke liedjes door het luik komen, ik geniet volop mee. Ilse, inpakker.

kerst-cadeau-voor-door-de-brievenbus-chocostar

Mooie lieve kerst wensen voor door de brievenbus

Allerlei lieve, mooie kerstwensen passeren de revue. De meeste bestellingen bestaan uit cadeaus die volledig zijn gepersonaliseerd. Er komen dan ook allerlei leuke, lieve en mooie choco namen voorbij. Josine, onze Office Hero.

Een aantal voorbeelden

Chocolade maken met bedrijfslogo's

In deze tijd van het jaar maken we allerlei unieke op maat gemaakte chocolade geschenken voor personeel en relaties  speciaal voor Kerst en nieuwjaar. Veel bedrijven kiezen ervoor om de zakelijke Kerst chocoladegeschenken te voorzien van hun bedrijfslogo. Ook maken we voor diverse bedrijven chocoladevormen volledig op maat. De chocolade wordt hierbij volledig samengesteld door de bedrijven. Hier komen echt de meest unieke en mooie chocolade geschenken uit voort. In het begin van het jaar laten de zakelijke klanten vaak weten wat de reacties waren van hun personeel of relaties, ik kijk er nu al naar. Voor het bedrukken van het logo in de chocoladevormen gebruiken we diverse technieken, afhankelijk van de wens van de klant gaan we aan de slag met een van de technieken. Aldus Marloes, Chocolatier bij Chocstar.

Plan jouw Kerst geschenk alvast in

Niet alleen wij hebben het druk, maar ook PostNL. Hierdoor loopt jouw bestelling mogelijk wat vertraging op. Gezien de huidige situatie raden wij je aan niet te wachten met het bestellen van jouw chocolade cadeaus. Wil je je chocolade cadeau gegarandeerd op tijd binnen hebben? Kies bij je bestelling eenvoudig een verzenddatum naar keuze. Houd hierbij al rekening met een mogelijke vertraging in de bezorging van jouw pakketje. Zet de verzenddatum gerust een dag of vier eerder in. Zo weet je zeker dat wij jouw chocolade cadeau op tijd verzenden.

 

Personaliseer nu jouw chocolade cadeau