chocolade valentijn versturen
Roosjes zijn rood, viooltjes zijn blauw, ah nee dit is toch veel te standaard! Valentijnsdag komt er weer aan en vóór 14 februari moet je jouw Valentijnscadeau uitgekozen hebben voor jouw liefde. Voor het cadeau zelf hoef je niet lang te zoeken, bij CHOCSTAR kun je natuurlijk een gepersonaliseerde chocoladereep, een hart van chocolade of een chocolade abonnement naar jouw Valentijn sturen. De Valentijn chocolade wordt verpakt in een mooi & chique gouden doosje met een schattige strik. Maar op het boodschapkaartje bij de choco moet natuurlijk wel een mooi liefdesgedicht, want wat is een Valentijns chocolade cadeau zonder een liefdesgedicht? Nu is natuurlijk niet iedereen een fantastische dichter en is zo'n liefdesgedicht schrijven soms nog best lastig. Daarom schieten wij je te hulp en hebben we hieronder met liefde een aantal gedichtjes voor je opgesteld ter inspiratie!

Een chocolade hart voor jouw Valentijn

Mijn chocolade hart klopt voor jou,
omdat ik zielsveel van je hou

Ik cacao van jou

Ik stuur maar een choco,
want ik pas zelf niet door de brievenbus

Dit chocolade hart is voor jou,
en het is gevuld met liefde!

You make my heart smile!

All you really need is love,
but a little chocolate now and then doesn't hurt

You are,
my piece of chocolate

All you need is love
(or more chocolate)

Besides chocolate
You're my favorite

F*** Valentine's Day
I love you every single day!

happy valentijn chocolade laten bezorgen

Een gepersonaliseerd chocolade hart voor jouw Valentijn

Heb jij onze nieuwste chocolade creaties voor Valentijnsdag al gespot? *Update voor Valentijnsdag 2021*

Het 'Love is in the air' chocolade hart

Een pracht chocolade hart gemaakt van Ruby chocolade. Het chocolade hart is gedecoreerd met stukjes witte chocolade, gedroogde aardbeien, gedroogde bloemen en suikerhartjes.

Het hart van goud

Heeft hij een hart van goud, zijn jullie een gouden combinatie of is zij jouw goud waard? Juist nu kunnen we allemaal wel wat extra 'liefde' gebruiken. Speciaal daarvoor hebben onze chocolatiers het 'hart van goud' ontwikkeld. Deze choco is gemaakt van melk-, pure- en witte chocolade, pecannoten, hazelnoten en écht 23 karaats goud! Is de ontvanger gek op alle smaken chocolade? Dan is dit het perfecte cadeau. Check het chocolade hart van goud hier. 

Chocolade van Chocstar

Een uniek chocolade cadeau bestellen? Bij Chocstar personaliseer je je chocolade cadeau helemaal zelf. Van de wikkel tot aan de naam van je chocolade cadeau. Alle chocolade cadeaus worden met de handgemaakt in ons chocoladelab in Amsterdam. Hiervoor gebruiken wij eerlijke, Belgische chocolade van Callebaut. In ons assortiment vind je voor elke gelegenheid een uniek chocolade cadeau: van Sinterklaas en Kerst chocolade tot aan chocolade om iemand een fijne verjaardag te wensen of zelfs de liefde te verklaren.

 

Personaliseer nu jouw chocolade cadeau