Geef-een-chocolade-hart-cadeau-voor-valentijnsdag-chocstar

 

Valentijnsdag… de dag van de liefde, nog even en het is alweer zover. Hoe ziet een Valentijnsdag in tijden van lockdown eruit en wat kun je geven? Romantisch uit eten, een bezoekje aan de bios of een ander leuk uitje buitenshuis zit er niet, maar wat extra 'liefde' kunnen we momenteel allemaal wel gebruiken. Niet alleen je crush of je partners, maar ook die ene vriendin die altijd voor je klaar staat, je vader die je mogelijk momenteel een stuk minder ziet of je schoonmoeder die haar kleinkinderen zo enorm mist mag met Valentijnsdag wel extra in de watten gelegd worden. Toch?

Maar hoe? Nou, natuurlijk met wat 'extra' liefde door de brievenbus. Speciaal voor Valentijnsdag hebben onze chocolatiers, met heeeeeel veel liefde, een aantal nieuwe chocolade  harten ontwikkeld. Twee van onze nieuwe pracht en praaltjes lichten we hier uit ter inspiratie; een chocolade hart voor hem en een voor haar.

Chocolade cadeau valentijn voor hem

Mannen en Valentijnsdag

Mannen en Valentijn… wat kun je een man nu geven voor Valentijnsdag? En houden mannen wel van Valentijnsdag? Dit vroeg onze vrouwelijke chocolatier zich ook af. Uit een onderzoek van mannengeheim.nl blijkt dat vrouwen denken dat mannen veel minder waarde hechten aan Valentijnsdag dan zijzelf. Ilse (een CHOCstar fan) dacht hetzelfde over haar vriend Sten. Om hem aan 'wat aan te moedigen' bestelde zij vorige week het 'hart van goud'. Ze heeft hem stiekem, net iets te vroeg laten bezorgen onder het mom van: ‘Hey, dat is vroeg bezorgd’. Nu heeft Sten namelijk nog even de tijd om zelf ook wat te fixen voor 14 februari.

1. Een gepersonaliseerd hart van goud

"Begin januari heb ik een 'hart onder de riem' chocolade cadeau ontvangen van een vriendin van mij. Ik was zo verrast dat ik er nu zelf een heb besteld voor mijn man. We doen eigenlijk al jaren niks meer met Valentijn, maar ik wilde hem dit jaar toch even extra in het zonnetje zetten. Hij heeft een hele drukke periode achter de rug; nieuwe baan, veel thuiswerken en volop zorg voor onze kids. Het feit dat je de naam van je cadeau kan aanpassen maakt de verrassing nog leuker!." aldus Ilse.

Een echte Valentijns choco voor mannen

Het 'chocolade hart van goud' is het ideale cadeau voor mannen. Bij het maken van dit chocolade hart wilde de chocolatiers een wat stoerder hart maken (qua uitstraling en smaak) dan bijvoorbeeld het 'love is in the air' (wat overigens een prachtig chocolade hart is voor 'haar'). Het 'Hart van goud' is gemaakt van 3 verschillende chocolade smaken; witte-, melk- en pure chocolade. Stoer, elegant en lekker. Verstuur hem als verrassing door de brievenbus en smul hem lekker samen op tijdens een romantische filmavond.

Vrouwen en Valentijnsdag

Wat geef je je (of een) vriendin voor Valentijnsdag? Over het algemeen blijkt het dat vrouwen gekker zijn op Valentijnsdag dan mannen (aldus volgens een onderzoek van Motivaction, 2020). 'Valentijnsdag is commerciële onzin', 'Bij ons is het elke dag Valentijn' en 'Wij doen niet aan Valentijn'.... zijn dit uitspraken die je haar hebt horen zeggen? Negeer dit maar, want uit hetzelfde onderzoek blijkt dat vrouwen wel degelijk teleurgesteld zijn als hun geliefde niets doet met Valentijn. Wat kunnen wij vrouwen toch lekker tegenstrijdig zijn.

2. Be mine this Valentine ♥ voor na een romantische wandeling

Valentijnscadeau-voor-haar-chocolade

Maak op Valentijnsdag een romantische wandeling. Ik hoor je denken....'gaat niet iedereen dit doen gezien de huidige situatie?'. Vast wel! Zorg dus dat je 'onbekende' plekjes opzoekt. Hebben jullie al een langere tijd een relatie? Wandel dan langs de voor jullie speciale plekjes (mits in de buurt natuurlijk, gezien de huidige situatie) en haal hier bijvoorbeeld herinneringen op. Eindig de wandeling met een heerlijke kop thee of koffie thuis en smul samen het chocolade hart; 'Be mine this Valentine' op. En nee, het is zeker niet alleen een beauty voor het oog, zeker ook voor de maag. We bestrooien dit chocolade hart (puur) met schattige suikerhartjes en gevriesdroogde aardbeitjes.

Geef een maandelijks genietmomentje

Is zij (voor 'hem' kan natuurlijk ook) een echte chocoholic en wil je liever een cadeau geven waar ze een langere periode van kan genieten? Maak haar elke maand weer blij door middel van een chocolade abonnement. Helemaal in deze tijd maakt dit het 'thuiszitten' een stuk aangenamer. En bovenal: elke maand denkt ze weer even 'extra' aan jou en je hoeft er helemaal niks voor te doen.

Een lieve Valentijn tekst

Hier bij Chocstar geven we elk chocolade cadeau een eigen unieke naam, zoals knettergek op jou, love is in the air en 'Lots of love & Chocolate'.  Een door jou verzonnen naam en een toepasselijke tekst blijft natuurlijk het leukst en origineelst.

Hierbij een aantal teksten die onze inpakkers de afgelopen week al voorbij hebben zien komen hier in het chocoladelab:

  • Ik like jou ook in het echt
  • Ik ben uǝʌoqǝʇsᴚǝpuo van jou
  • Jij hebt een hart van goud
  • I love you more than chocolate
  • Besides chocolate you are my favorite
  • Ook op 1,5 meter schiet Cupido raak
  • Jij laat mijn hart sneller kloppen

En tot slot een bekend valentijnsgedicht:

I loved you
yesterday
I loved you
still
I always have
and I Always will

Ben jij bijv. 5 jaar samen met je liefde? Check dan ook eens onze gepersonaliseerde chocolade cijfers als verrassing door de brievenbus.

Waarmee verras jij jouw Valentijn?

Verras jij met Valentijnsdag iemand met een chocolade cadeau van Chocstar? Wij zijn benieuwd naar jouw persoonlijke verhaal. Share your story, stuur een e-mail naar relaties@chocstar.nl

 

Personaliseer nu jouw chocolade cadeau