Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Be mine this Valentine ♥

Dit chocoladehart van 100% biologische pure chocolade met gevriesdroogde aardbeien en lieflijke suikerhartjes ligt hier te wachten tot dat het jouw lief zijn of haar hart mag gaan doen smelten op Valentijnsdag.

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Gedroogde aardbei , Suikerhartjes mix

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Valentijn chocolade laten bezorgen

Een speciaal chocolade cadeau voor jouw liefde. Verwen hem of haar met handgemaakte chocolade met jouw persoonlijke liefdes boodschap. Gewoon bezorgd in de brievenbus. Wel zo handig; zo hoeft jouw Valentijn niet thuis te zijn om het chocolade cadeau in ontvangst te nemen.