Handgemaakte chocolade eieren voor door de brievenbus

 

(H)eerlijke en unieke chocolade eitjes met een lieve Paaswens, in een prachte luxe cadeauverpakking, een vrolijke Paaswikkel en een unieke naam als verrassing in de brievenbus...en dat ver voordat het Pasen is = een (nog onverwachter en daarmee nog leuker) onbezorgd geluks- en genietmomentje.

Het chocoladelab staat momenteel vol met pakketjes, doosjes met allerlei verschillende en gepersonaliseerde Paas chocolade geschenken. Inmiddels hebben wij al flink wat geluksmomentjes mogen versturen.

Hierbij wat 'Blije Eitjes' uitgelicht :)

 

Favoreitjes Paas Eieren review Lieke Foto: Lieke en Krista

'Blije Eitjes' door Chocstar’s FavorEitjes

Na even speuren op de mooie site met al het lekkers, hebben wij speciaal voor Pasen de feestelijke ‘Chocstar FavorEitjes’ besteld. Wat een kleurenbommetje en originele smaakcombinaties! Dit nodigt echt uit om het op tafel te showen met Pasen. De smaakcombinaties van de eitjes zijn goed in de smaak gevallen. De pure chocolade met chilipeper en zout, de witte chocolade met de vruchten en de melkchocolade met stukjes stroopwafel, speculaas & Hollandse dip springen er bij ons zeker uit!

Lieke en Krista.

 

 

Paas chocolade door de brievenbus de uitdeeleitjes Foto: Kelly

Chocolade eitjes door de brievenbus... met een knipoog ;)

Naast vrolijke en ontroerende personalisaties zien we hier in het chocoladelab ook veel personalisaties voorbij komen met een knipoog. Jullie maken ons dan ook geregeld aan het lachen.

Zo ontving Kelly onlangs de uitdeel eitjes XXL als verrassing door de brievenbus...dit zijn superlekkere chocolade eitjes (1 kilo!) met een knapperig suikerlaagje in een mooie en grote luxe doos. En de naam op het chocoladecadeau van Kelly? Die vonden wij wel het delen waard:

Ik gun jou obesitas

 

 

Paas chocolade Ei Easterluxious door de brievenbus bij Judith Foto: Judith

Chocolade om iemand of jezelf op te vrolijken

Aangezien er nog weinig ruimte bleek voor versoepelingen ben ik best depri, ik had er zo op gehoopt! Het enige dat nu nog helpt is… (h)eerlijke CHOCOLA!. Heerlijk als treat voor na het harlopen.

Judith

Judith personaliseerde het Easterluxious pure chocolade ei. Deze super-de-luxe choco is leuk om te geven, maar ook om zelf te houden, want hey…. je mag jezelf ook wel eens een geluksmomentje gunnen toch?

 

 

 

 

 

Paas chocolade bezorgd in de brievenbus bij Steven Foto: Steven

Pasen, jarig zijn en chocolade (uitdelen?)

Al van jongs af aan ben ik een enorme chocoladeliefhebber. En uitdelen? Daar had ik als kleine jonge (volgens mijn Moeder) wel een beetje moeite mee. Inmiddels is het een soort van traditie geworden dat mijn Moeder mij elk jaar met mijn verjaardag chocolade opstuurt. Aangezien het dit jaar op Pasen valt heeft ze dit erg leuk aangepakt en wat is het presentje mooi verpakt! Hopelijk kan ik er af blijven tot 4 april ;).

Aldus Steven.

Als grapje (of misschien wel als test?) stuurde zijn moeder de chocolade uitdeel eitjes op om hem 'Fijne Paasdagen' te wensen. De persoonlijke boodschap die op het boodschapkaartje stond:

Kan je ze bewaren tot 4 april of deel je ze allemaal aan jezelf uit?

Zo te zien op de foto hiernaast zijn er al een paar uit het doosje ;).

Inmiddels zijn (helaas voor de Paashaas) zowel de uitdeel eitjes als de uitdeel eitjes XXL nu al helemaal uitverkocht. Ben jij wel gek en goed in chocolade delen? Check dan de door onze chocolatier samengestelde uitdeel chocolade cadeaus.

 

 

Een geluksmomentje door de brievenbus voor Pasen

Chocolade eieren eten met Pasen mag wat ons betreft niemand missen. Ook dit jaar gaan de ‘Vrolijke Paaswensen' weer extra veel ‘door de brievenbus’. Na de persconferentie afgelopen week, waaruit bleek dat de Corona richtlijnen niet heel veel wijzigen zijn jullie nog enthousiaster chocolade eieren en chocolade harten aan het personaliseren en bestellen. Het chocoladelab draait dan ook op volle toeren en het staat hier bomvol met pakketjes en doosjes die dagelijks door de Paashaas (of eigenlijk PostNL) worden opgehaald. De verwachting is dat het volgende week bij de Post weer extra druk wordt. Wij adviseren dan ook om niet langer te wachten met het bestellen van jouw paasgeschenk. Houd bij het inplannen van jouw chocolade cadeau rekening met een mogelijke vertraging van 1-3 dagen, zo weet je zeker dat jouw blije ei op tijd door ons wordt verzonden.

Dus, wie maak jij bl-EI?

 

Personaliseer nu jouw chocolade cadeau