Sinterklaas chocolate Wie Zoet is chocolate letter

Chocoladeletters, peperkoekkoekjes en allerlei andere Sinterklaas-snoepjes vliegen de toonbanken over. Kinderen trekken massaal hun schoenen aan en worden verrast met allerlei lekkers. En oehhhhh ... ondertussen komt Parcel Evening heel dichtbij, minder dan een week. Als hulp Piet heb je nog niet alle chocoladegeschenken gekocht en heb je hulp nodig bij je keuze? Met al dat lekkers is het maken van een keuze soms wat lastig ... en gezien de drukte bij PostNL is het fijn om je cadeautjes voor de feestdagen vroeg in te slaan. Onze chocolatier Piet Manuel helpt je hier graag bij en heeft 3 van zijn favoriete Sinterklaaspralines op een rijtje gezet.

Sinterklaaschocolade voor ...

De 3 favoriete Sint-choco's van onze Chief Chocolatier Piet zijn onder andere de chocoladeletter 'Wie is zoet ...', de luxe kruidennoten en de Luxe Sinterluxious letter. Voor verschillende gelegenheden heeft hij zijn favoriete chocoladegeschenk uitgekozen :

  • Een chocoladeletter voor de schoen
  • Chocolade voor kerstavond
  • Een chocoladegeschenk voor zijn lotgevallen

Een chocoladeletter voor de schoen

De chocoladeletter ' Wie is lief ...' is de ideale brief als schoencadeau. De combinatie van smarties, stukjes karamel en rozijnen maakt de chocolade erg vrolijk.

Manuel heeft onlangs zijn neef blij gemaakt met deze brief. De persoonlijke boodschap van De Inpak Piet hield echt van zijn neefje! Hij vond het zo bijzonder dat Piet speciaal voor hem een ​​lieve boodschap aan zijn cadeau had toegevoegd.

Zoals al onze chocoladeletters is ook deze brief gemaakt van de lekkerste, eerlijke Belgische chocolade van Callebaut . En een tip: zet de naam van de ontvanger op de verpakking om de chocoladeletter nog persoonlijker te maken.

Chocolade voor kerstavond

Luxe gembernoten Sinterklaas chocolade Chocstar

De kans is groot dat de meeste mensen tijdens de pakketavond één of twee chocoladeletters krijgen ... des te leuker om iets anders op tafel te zetten qua snoep dan nog meer chocoladeletters. De luxe kruidennoten zijn hiervoor zeer geschikt. Behalve dat ze er erg aantrekkelijk uitzien, zijn ze ook ongelooflijk lekker.

Toen we in het chocoladelab aan het experimenteren waren met de luxe kruidennoten , was ons doel naast variatie (leuk om uit te delen) ook 'vrolijkheid' uit te stralen. Dus besloten we om ook de karamel-zeezout kruidennoot toe te voegen. Elke doos bevat luxe kruidennoten in een omhulsel van melk, pure, witte en karamel zeezoutchocolade. Voor elk wat wils! Onlangs stuurde ik het als verrassing via de brievenbus naar mijn grootmoeder. Ze hield vooral van de karamel-zeezout-kruidennoot. Volgens Manuel.

Een chocoladeletter voor de luxe 'kavels'

Luxe donkere chocoladeletter met echt goud Bij het maken van deze chocoladecombinatie wilden we een nog 'luxere' chocoladeletter maken dan de andere chocoladeletters in ons assortiment. In het chocoladelab zijn we begonnen met het strooien van eetbaar goud. De combinatie met pure chocolade en de gevriesdroogde aardbeien, gecombineerd met pecannoten zorgt voor deze mooie look en feel. Check deze prachtige pure chocoladeletter hier. 

Maak jij dit jaar een gedicht voor iemand die zichzelf echt typeert als een 'luxe paard'? Dan is de Sinterluxious een super de luxe chocolade letter die zeker zal aanspreken jou. Het is een donkere chocoladeletter met gevriesdroogde aardbeien en pecannoten. En als kers op de letter besprenkelen we deze chocoladeletter met flinterdunne goudkleurige stukjes Goldenmarie Edible Gold.

 

 

Sinterklaas stuurt chocolade van huis

Chocstar is hofleverancier van Sinterklaas en ook dit jaar hebben we weer een uitgebreid assortiment Sinterklaascadeaus. Uit onderzoek van ING blijkt dat Sinten en Pieten steeds meer helpen bij het online kopen van cadeaus. Omdat de meeste en dit gaan de chocoladegeschenken niet door de schoorsteen, maar door de brievenbus. Al onze heerlijke chocoladegeschenken, allemaal handgemaakt in ons chocoladelaboratorium, kunnen in 3 eenvoudige stappen volledig worden gepersonaliseerd. Zo bestel je eenvoudig je Sinterklaaschocolade online en stuur je je chocoladegift direct naar de ontvanger. Dit geldt natuurlijk ook voor uw chocoladegeschenken voor kerst. 

Personaliseer nu uw chocoladeletter