Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Wie zoet is....chocoladeletter

Wie zoet is..krijgt letters. Een vrolijke, handgemaakte én natuurlijk eerlijke chocoladeletter van romige 100% biologische melkchocolade met smarties, stukjes caramel chocolade en rozijnen welteverstaan. 

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Rozijnen, Smarties, Stukjes caramel chocolade

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Dé chocoladeletter voor in de schoen

De meestverkochte chocoladeletter voor als verrassing in de schoen is onze vrolijke ‘Wie zoet is…’ chocoladeletter. Wil jij ook iemand verrassen met deze luxe Sinterklaas chocolade in zijn of haar schoen of als verrassing door de brievenbus? De bezorgPieten van PostNL hebben het rond pakjesavond waarschijnlijk weer erg druk. Plan je chocoladeletter nu alvast in en kies bij je bestelling eenvoudig de gewenste verzenddatum. Zo weet jij exact wanneer jouw Sinterklaas cadeau meegaat met de bezorgPieten.