Sinterklaas chocolade bestellen bij chocstar

Yes…Sinterklaas is weer in het land. Nu hoeven we geen excuus meer te verzinnen voor het eten van (chocolade)pepernoten, chocoladeletters en ander Sinterklaas snoepgoed. Het Sinterklaasfeest zal dit jaar (helaas) anders verlopen dan andere jaren, maar dit mag de pret niet drukken.

Net als de rest van Nederland werkt de (hulp) Sint dit jaar grotendeels vanuit huis. In plaats van door de schoorsteen, worden veel chocolade cadeaus dit jaar bezorgd door de brievenbus. Wel zo handig als de Sint zijn chocolade online kan bestellen en rechtstreeks als verrassing in de brievenbus naar alle lieve kinderen (en volwassenen) kan laten sturen. Ook dit jaar helpen wij de Sint en zijn (hulp) pieten weer een handje. Hoe wij dit doen? Dat leggen we je hieronder uit.

 

Nieuwe chocolade combinaties chocoladeletters

Chocstar is ook dit jaar weer hofleverancier van de Goedheiligman voor al zijn Sinterklaas chocolade. Dit is te merken, want de Sinterklaas chocolade vliegt al volop door ons chocoladelab.

In ons chocoladelab hebben onze chocolatiers de afgelopen tijd (en nog steeds!) flink geëxperimenteerd met allerlei nieuwe, (h)eerlijke chocolade creaties, speciaal voor Sinterklaas. Een aantal Pieten hebben alle Sinterklaas choco’s geproefd en beoordeeld, en ooo...wat hebben ze gesmuld hier in ons chocoladelab. Zij hebben uiteindelijk 7 (h)eerlijke chocolade creaties uitgekozen.

 

luxe chocoladeletter bestellen - Sinterklaas chocoladeEen chocoladeletter voor de luxe paarden

Een van de nieuwe chocolade creaties is de Sinterluxious pure chocoladeletter. Dit is de favoriet van de inpak Piet. Het is een pure, super-de-luxe chocoladeletter gevuld met gevriesdroogde aardbeien en pecannoten. Net als al onze andere chocolade cadeaus verpakken wij de Sinterklaas chocolade cadeaus super feestelijk in een chique cadeauverpakking.  De pak Piet heeft 2 speciale Sinterklaas wikkels uitgekozen voor dit jaar. Bij zijn bestelling selecteert de (hulp) Sint eenvoudig zijn favoriete wikkel voor het chocolade cadeau.

Inmiddels staan alle chocolade cadeaus voor Sinterklaas online. Doe inspiratie op en stel ook jouw Sinterklaas geschenk samen als schoencadeau of voor pakjesavond.

 

(Hulp)Sinterklaas bestelt zijn chocolade bij Chocstar

Via onze webshop bestelt en personaliseert de (hulp) Sint de chocolade cadeaus. Dit doet hij in 3 eenvoudige stappen. Voor elk kind (of volwassene natuurlijk!) kiest hij een lekkere chocolade combinatie naar keuze, personaliseert de wikkel met een naam naar keuze en tot slot voegt hij een persoonlijke boodschap. In een paar klikken heeft hij voor alle lieve kinderen een super persoonlijk chocolade cadeau bestelt. Het wordt hem wel heel makkelijk gemaakt dit jaar, vind je ook niet? ;)

 

De chocolatier pieten gaan aan de slag

Sinterklaas Kapoentje luxe witte chocoladeletter

Oké, de (hulp)Sint heeft de bestelling in onze webshop voltooid, wat nu? Hij gaat achterover zitten want Chocstar en PostNL doen de rest. De bestelling komt bij ons binnen en onze chocolatiers gaan direct aan de slag met de gekozen chocolade combinatie(s). Stuk voor stuk worden de chocoladeletters en chocolade cijfers met de hand gemaakt in ons chocolade lab in Amsterdam. Zodra de chocolade creaties zijn gemaakt wordt het chocolade cadeau super feestelijk verpakt in een chique giftbox door onze inpak Oempa Loempa.

 

PostNL verzorgt de bezorging van de Sinterklaas cadeaus

De PostNL pieten zorgen dat alle chocolade cadeaus zo snel mogelijk en veilig worden bezorgd in de brievenbus van de ontvangers. Is het Sinterklaasgeschenk op werkdagen voor 17:00u besteld? Dan wordt het cadeau dezelfde dag nog verzonden en door de PostNL Pieten opgehaald bij het chocoladelab van Chocstar.

P.S. check ook onze chocolade cijfers als geschenk op 5 december.

Tip: Plan je Sinterklaas geschenk

De PostNL Pieten hebben het nu al hartstikke druk. Hierdoor is er geregeld vertraging bij het bezorgen van pakketjes. Ben jij een van de hulp Pieten en wil je er zeker van zijn dat jouw pakket op tijd wordt bezorgd? Plan je Sinterklaas cadeau nu alvast in. Kies bij je bestelling eenvoudig een verzenddatum naar keuze. Zo weet jij zeker dat jouw geschenk op tijd wordt verzonden. Dit geldt natuurlijk ook voor al jouw Kerst chocolade cadeaus.

Inmiddels is pakjesavond voorbij.... op naar Kerst! Heb je nog wat inspiratie nodig?