luxe chocoladeletters bestellen

Een witte chocoladeletter, een chocoladeletter van melkchocolade of toch die donkere pure letter, welke smaak vind jij het lekkerst?

De voorkeur voor een bepaalde chocolade smaak schijnt veel te zeggen over je persoonlijkheid. Psychotherapeut Murray Langham beschrijft In zijn boek ‘Chocolate Therapy: Dare To Discover Your Inner Self’ hoe de keuze van de smaak en vorm van chocola veel vertelt over het karakter van iemand.

Aan de hand van de bevindingen van Langham hebben wij bij ons in het chocoladelab een klein testje gedaan onder onze chocolatiers en inpak Oempa Loempa’s. Denk jij dat het klopt? Check jouw persoonlijkheid aan de hand van jouw favoriete chocolade smaak.

 

De Luxe witte eerlijke chocoladeletter Sinterklaas Kapoentje

Ik houd van chocoladeletters met witte chocolade

Moet je echt kiezen tussen witte, pure en melkchocolade en gaat jouw voorkeur uit naar wit?

Dan kenmerkt jouw persoonlijkheid zich volgens Langham als volgt:
Je bent zelfverzekerd, je gelooft dat dingen met een reden gebeuren en het lot bepaalt jouw toekomst. Ook ben je soms wat overmoedig.

De favoriete witte Sinterklaas choco van inpak Oempa Loempa Manon:

"Dat is toch echt de Sinterklaas Kapoentje witte chocoladeletter. Het is een witte chocoladeletter met zachte marshmallows, smarties en vrolijke disco dip. Naast dat ik deze letter erg leuk vind om te zien, is hij ook hartstikke uniek in smaak. ”

 

Ik houd van letters met melkchocolade

Ben jij een echte melkchocolade fan? Liefhebbers van melkchocolade kenmerken zich volgens de onderzoeker als een romantisch type, je bent de onschuld zelf en kijkt vaak terug naar het verleden. Je stelt je daarnaast niet erg assertief op. Komt het in de buurt?

De favoriete Sinterklaas choco van melkchocolade van inpak Oempa Loempa Lieke:

“Dat is de Chocolicious Sinterklaas chocoladeletter. Melkchocolade, pepernoten en butterscotch. De combinatie van melkchocolade met pepernoten is erg lekker. Daarnaast ziet de choco er erg leuk uit."

 

Ik houd van chocoladeletters met pure chocolade

Gaat jouw voorkeur uit naar pure chocolade? Dan ben je volgens het onderzoek van Langham een positieveling, wat materialistisch ingesteld, erg gericht op morgen (de toekomst) en niet zo flexibel als het gaat om veranderingen in je eigen leven of bij meningsverschillen. Klopt het?

De favoriete pure chocolade choco van chocolatier Manuel is:

“De Sinterlicious chocoladeletter, een lekkere combinatie van  bosvruchten en butterscotch. Je proeft de kwaliteit van de eerlijke Belgische chocolade. Ook ziet de letter er mooi en luxe uit.”

Komen de persoonlijkheden van Manon, Lieke en Manuel en hun voorkeur voor de desbetreffende chocoladesmaak overeen met de bevindingen van Langham? Deels. En bij jou?

Chocoladeletters laten bezorgen

Wil jij een van onze unieke Sinterklaas cadeaus bestellen voor bij jouw gedicht tijdens pakjes avond of om iemand te verrassen in zijn schoen? Laat jouw chocoladeletter bezorgen direct bij de ontvanger. Plan het Sinterklaas geschenk alvast in. Het is natuurlijk ook mogelijk om de chocoladeletter bij jezelf thuis te laten bezorgen.

De PostNL pieten hebben het rond pakjesavond vast en zeker erg druk. Het is mogelijk om je chocoladeletter nu al in te plannen. Kies bij je bestelling een verzenddatum naar keuze.

 

Witte-, melk- & pure chocolade in een letter

Bij Chocstar zijn we gek op alle chocoladesmaken. Een van onze chocolatiers kon echt even niet kiezen en heeft de ‘Nuts about Sinterklaas'  geïntroduceerd. Speciaal voor alle andere chocoholics die geen keuze kunnen maken tussen de drie chocolade smaken.

Welke smaak jij ook kiest, voor al onze chocoladeletters (en ook chocolade cijfers!) maken we gebruik van de allerlekkerste eerlijke chocolade uit België. Nieuwsgierig hoe wij jouw chocolade maken in ons eigen chocoladelab? Neem een kijkje in ons chocoladelab.