Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Nuts about Sinterklaas

Nuts about Sinterklaas, wij ook! En al helemaal als we deze handgemaakte tricolore chocoladeletter met vers gebrande walnoten en hazelnoten in ons schoentje mogen vinden. Dank u Sinterklaasje, you made our day! 

€ 16,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Hazelnoten, Stukjes pure chocolade Chocolatemakers, Stukjes witte chocolade Chocolatemakers, Walnoten

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Gepersonaliseerde chocoladeletter per post

Een van onze chocolatiers kon niet kiezen tussen witte-, melk- en pure chocolade en heeft de ‘Nuts about Sinterklaas’ chocoladeletter geïntroduceerd, 3 choco smaken in 1 letter. Al onze chocolade cadeaus voor Sinterklaas stel je zelf samen. Personaliseer deze unieke tricolore chocoladeletter in drie eenvoudige stappen. Kies deze sintchoco, personaliseer de verpakking en voeg jouw persoonlijke boodschap toe namens Sint en Piet. Wist je dat je ook de naam van de chocoladeletter kan aanpassen? Dat is nog een eens een aangename verrassing in de schoen van de ontvanger.