gebruik de code IKVINDJELIEF voor gratis verzending (twv €3,25) van jouw valentijnscadeau! (*bij min. bestelwaarde van 15 euro)

Sinterklaas Kapoentje

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje; een chocoladeletter welteverstaan! En wat krijg je een feestje in je schoen met deze eerlijke Belgische witte chocoladeletter met zachte marshmallows, smarties en vrolijke disco dip. Dank u Sinterklaasje! 

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,25

Disco dip, Marshmallows, Smarties

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!