Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Sinterlicious letter

Hij komt, hij komt, die lekkere pure Sinterlicious chocoladeletter. 100% biologische pure chocolade met een mix van bosvruchten en butterscotch. Zie ginds komt de choco uit Amsterdam weer aan!
€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Bosvruchten mix (biologisch), Butterscotch

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Luxe Chocoladeletter met bosvruchten

Hier bij Chocstar zijn wij groot fan van chocoladeletters met gedroogd fruit als topping. De combinatie van chocolade met gedroogd, biologisch fruit is een smaaksensatie in de mond en ziet er ook nog eens prachtig uit. Ook dit jaar hebben de bezorgpieten van PostNL het vast en zeker druk rondom pakjesavond. Bij je bestelling is het mogelijk om een verzenddatum naar keuze in te stellen. Zo wordt jouw unieke sinterklaasgeschenk van chocolade met zekerheid op tijd verzonden.