Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolade geschenken om een gelukkig nieuwjaar te wensen

Wens jouw vriend, vriendin, je oma of je buurman het allerbeste én vooral veel gezondheid toe voor 2025 met handgemaakte chocolade en jouw persoonlijke nieuwjaarswens. De ontvanger start het nieuwe jaar gegarandeerd met een glimlach op zijn of haar gezicht.

Op zoek naar een nieuwjaarsgeschenk voor je personeel of die gewaardeerde relaties? Bekijk onze vroegboekkorting! 

Wij wensen je een CHOCtastisch nieuwjaar! 

Eindejaarsgeschenken & nieuwjaarsgeschenken van chocolade

Originele nieuwjaarsgeschenken als verrassing door de brievenbus om het nieuwe jaar in te luiden; handgemaakte super-de-luxe en gepersonaliseerde chocolade als verrassing door de brievenbus. Personaliseer en bestel jouw cadeautjes voor Kerst en het nieuwe jaar nu alvast en plan je geschenken in op een verzenddatum naar keuze! Ideaal, zo heb je geen omkijken meer naar de cadeaus voor de feestdagen

Een persoonlijk nieuwjaarscadeau

Voor we het weten is het alweer 2025. Met een groep vrienden of de hele familie oliebollen eten, vuurwerk afsteken en aftellen naar het nieuwe jaar zat er voor velen van ons afgelopen jaar niet in tijdens de jaarwisseling. Om nog maar niets te zeggen over het bezoekje aan opa en oma op 1 januari. Hoe alles dit jaar gaat lopen blijft helaas een vraag. 

En ben je puntje bij paaltje toch bij elkaar tijdens de jaarwisseling of op de nieuwjaarsborrel? Dan wordt het toch chocolade delen! 

Gelukkig Nieuwjaar door de brievenbus

Ga spetterend het nieuwe jaar in met een van onze nieuwjaarsgeschenken. Onze chocolatiers hebben de lekkerste en mooiste chocolade geschenken samengesteld om het nieuwe jaar in te luiden. Wens iemand het allerbeste toe voor 2025 met handgemaakte chocolade als verrassing door de brievenbus. Personaliseer een chocolade ster, Chocstar's Feestfavorietjes of kies een van onze prachtige chocolade cijfers. Een unieke en persoonlijke nieuwjaarswens dat zeker in de smaak gaat vallen. 

Nieuwjaarsgeschenken voor klanten & personeel 

Verras die gewaardeerde relaties of je personeel met een uniek en persoonlijk nieuwjaarsgeschenk. Bedank je medewerkers voor hun inzet en flexibiliteit het afgelopen jaar en wens ze het allerbeste toe voor 2025. Alles is mogelijk; van je bedrijfslogo in de chocolade tot aan het volledig zelf samenstellen van je chocolade reep. Een uniek en persoonlijk relatiegeschenk.